0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η τροπολογία λέει οτι εκπαιδευτικοί με ποσοστο αναπηρίας 67% διορίζονται αν εχουν προυπηρεσία 12 μήνες ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι χωρίς ΑΣΕΠ.
Μακάρι να είναι έτσι.Ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει σε κάτι άλλο.Φέτος έκανα τα χαρτιά μου πρώτη φορά για να μπώ στην ειδική κατηγορία.Στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας όμως δεν μου τσέκαραν στο μηχανογραφικό που μου έδωσαν το κουτάκι για την ειδική κατηγορία με το σκεπτικό οτι πρέπει πρώτα να ελεγχθεί απο το Υπουργείο.Ισχύει αυτό?
Εχω ποσοστο αναπηρίας 67%. Το προβλημα μου ειναι οτι μου λειπει η σεροτονινη (νευροψυχιατρική διαταραχη). Τι γίνεται με μενα; αυτή η κατηγορία προβλήματος ποια τα θετικα της και ποια τα αρνητικα της;;;
Παράθεση από: gery στις Μαΐου 17, 2010, 07:24:55 pmΕχω ποσοστο αναπηρίας 67%. Το προβλημα μου ειναι οτι μου λειπει η σεροτονινη (νευροψυχιατρική διαταραχη). Τι γίνεται με μενα; αυτή η κατηγορία προβλήματος ποια τα θετικα της και ποια τα αρνητικα της;;;Μπορείς να μπεις στον πίνακα Α για τα Σ.Μ.Ε.Α. τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πέρσι. Από εκεί παίρνουν 20% σε σχέση με τον πίνακα
Παράθεση από: sv4eaa στις Ιουνίου 04, 2009, 11:58:32 amΚαλημέρα!Ήθελα ναρωτήσω το εξής: ποια άτομα ακριβώς ανήκουν στην ειδική κατηγορία; Άνήκουν στην κατηγορία αυτή και οι γονείς τέκνων με κάποιο από τα προβλήματα αυτά;Ο γιος μου έχει σοβαρό πρόβλημα με το νεφρό του αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω πληροφορίες.Ευχαριστώ πολύ!Έχω ακούσει ότι τα άτομα με αναπηρία πάνω από κάποιο ποσοστό (νομίζω ότι είναι 50%?) δικαιούνται διορισμό στο δημόσιο. Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσουν την αναπηρία του ατόμου και οι γονείς του, η σύζυγος του ή τα αδέρφια του. Όμως αυτό σημαίνει ότι αν χρησιμοποιήσεις εσύ την αναπηρία για να διοριστεις ο γιος σου στο μέλλον δεν θα μπορεί. Έτσι άκουσα σε μία συζήτηση που είχα πρόσφατα με έναν τυφλό. Επίσης έχω δει στους πίνακες των αναπληρωτών ότι υπάρχει και κατηγορία " γονέας παιδιού με ειδικές ανάγκες".
Καλημέρα!Ήθελα ναρωτήσω το εξής: ποια άτομα ακριβώς ανήκουν στην ειδική κατηγορία; Άνήκουν στην κατηγορία αυτή και οι γονείς τέκνων με κάποιο από τα προβλήματα αυτά;Ο γιος μου έχει σοβαρό πρόβλημα με το νεφρό του αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω πληροφορίες.Ευχαριστώ πολύ!