0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κάποιος μου είπε ότι αν πάρεις άδεια άνευ αποδοχών πάνω από 1 μήνα δεν κατοχυρώνεις όλα τα μόρια της θέσης που υπηρετείς κανονικά. Μπορεί να έχω λάθος αλά δείτε το λίγο και αυτό, ρωτήστε αν ανδιαφέρεστε για άνευ αποδοχών στη Δ/νση σας ή στο Υπουργείο...
Οταν εχεις αδεια ανευ αποδοχων,υπολογιζεται σα να ησουν σε σχολειο με ενα μοριο(για οσο καιρο διαρκει η αδεια) ενω σαν προ'υ'πηρεσια δεν υπολογιζεται ο καιρος μετα τον πρωτο μηνα.Αν δηλ παρεις τρεις μηνες αδεια θα σου μετρησουν μονο τον ενα μηνα σα να δουλεψες,
η κατασταση ειναι λιγο δυσκολη.αν παρω τις 10 μερες κανονικης μετα ολη τη χρονια δε δικαιουμαι καθολου και με μικρο παιδι ειναι δυσκολα τα πραγματα.απο την αλλη για αδεια ανευ αποδοχων με μωρο και ενα στεγαστικο δανειο να τρεχει καταλαβαινετε....
η αδεια μετραει ανα ωρολογιακο ετος.το γραφειο ειναι στη ναξο.που να παω βρε παιδια με μια μπεμπα ,θα ειναι 9 μηνων τοτε.ειναι δυσκολη κατασταση..
πρωτοβαθμια.νηπιαγωγος ειμαι..
Παράθεση από: resident στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 12:31:55 amΟταν εχεις αδεια ανευ αποδοχων,υπολογιζεται σα να ησουν σε σχολειο με ενα μοριο(για οσο καιρο διαρκει η αδεια) ενω σαν προ'υ'πηρεσια δεν υπολογιζεται ο καιρος μετα τον πρωτο μηνα.Αν δηλ παρεις τρεις μηνες αδεια θα σου μετρησουν μονο τον ενα μηνα σα να δουλεψες,αν σε μερικα χρονια παρει καποιος και δευτερο μηνα θεωρειται ότι ειναι προυπηρεσια η οχι;