0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, τελικά παίρνουν τα μόρια του σχολείου τοποθέτησης όσοι κάνουν χρήση της άδειας ανατροφής;
ξερει κανενας τι συμβαίνει όταν είσαι στη διάθεση του πυσδε και εχεις άδεια ανατροφής? μου ειπαν ότι σε αυτη την περιπτωση δεν γινεται τοποθέτηση και παιρνεις τα λιγοτερα μορια της περιοχης.
Καλημερα. Είμαι καινουρια στο forum.θα ήθελα να ρωτήσω τι συμβαίνει τελικά με τα μόρια όταν έχουμε άδεια ανατροφής. Υπάρχει τιποτα νεότερο?Η δική μου άδεια τρέχει από 1/9
Παράθεση από: kalypsob στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:57:59 amΚαλημερα. Είμαι καινουρια στο forum.θα ήθελα να ρωτήσω τι συμβαίνει τελικά με τα μόρια όταν έχουμε άδεια ανατροφής. Υπάρχει τιποτα νεότερο?Η δική μου άδεια τρέχει από 1/9Αν και παραπάνω ισχυρίστηκα ότι παίρνεις τα μόρια του Σχολείου αφού δεν ψηφίστηκε κάτι νεώτερο, μου φαίνεται παράξενο πως κάποιος συνάδελφος σχετικά "ψαγμένος" ισχυριζόταν σήμερα ότι δεν ισχύει. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια σύγχιση σε σχέση με τις προτάσεις που είχαν γίνει από την επιτροπή για τις μεταθέσεις το καλοκαίρι.Δεν νομίζω ότι εγώ κάνω λάθος. Ψηφίστηκε κάτι και δεν το γνωρίζουμε συνάδελφοι;;;
Παράθεση από: kalypsob στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:50:50 pmξερει κανενας τι συμβαίνει όταν είσαι στη διάθεση του πυσδε και εχεις άδεια ανατροφής? μου ειπαν ότι σε αυτη την περιπτωση δεν γινεται τοποθέτηση και παιρνεις τα λιγοτερα μορια της περιοχης.Λογικά έτσι είναι, 2,5 της χρονιάς συν 1, σύνολο 3,5 μόρια.Όμως συνεβη αυτό?.Είναι δυνατόν να μην τοποθετήθηκες έστω κ εικονικά κάπου?Περίεργο.Πέρσι στο νηπιαγωγείο μου "φαίνονταν" 2 ακόμη νηπιαγωγοί που τελούσαν σε άδεια ανατροφής.Για μένα, καλώς έπαιρναν τα πολλά μόρια του σχολείου μου.Σταμάτησε αυτό?
Παράθεση από: alexel στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 03:13:49 pmΠαράθεση από: kalypsob στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:50:50 pmξερει κανενας τι συμβαίνει όταν είσαι στη διάθεση του πυσδε και εχεις άδεια ανατροφής? μου ειπαν ότι σε αυτη την περιπτωση δεν γινεται τοποθέτηση και παιρνεις τα λιγοτερα μορια της περιοχης.Λογικά έτσι είναι, 2,5 της χρονιάς συν 1, σύνολο 3,5 μόρια.Όμως συνεβη αυτό?.Είναι δυνατόν να μην τοποθετήθηκες έστω κ εικονικά κάπου?Περίεργο.Πέρσι στο νηπιαγωγείο μου "φαίνονταν" 2 ακόμη νηπιαγωγοί που τελούσαν σε άδεια ανατροφής.Για μένα, καλώς έπαιρναν τα πολλά μόρια του σχολείου μου.Σταμάτησε αυτό?....ΚΑΛΩΩΩΩΣ ??