0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτές οι δύο θα παλεύουν κάποια στιγμή στη μετάθεση για την ίδια θέση... Είναι τα στρεβλά του συστήματος αυτά.
Σε εμάς πάντως συμβαίνει το εξής : τοποθετουμε τους σε άδεια ανατροφής στο σχολείο που ήταν την προηγούμενη χρονιά ( ώστε να μην υπάρξει και μετακίνηση προσωπικών μητρώων απο σχολείο σε σχολείο).
Κι αυτό άδικο είναι bitch , κακά τα ψέματα. Γιατί να ευνοηθεί κάποιος συνάδελφος μόνο και μόνο επειδή την προηγούμενη χρονιά έτυχε (είτε το ήθελε είτε όχι) να υπηρετεί σε ένα σχολείο με πολλά μόρια; ή το αντίθετο. Το πιο δίκαιο είναι αυτό που λέει ο gio66. Οι αδειούχοι (ΚΑΙ οι αποσπασμένοι κατά την γνώμη μου) θα έπρεπε να τοποθετούνται στο πρώτο σχολείο που πιάνουν με τα μόριά τους (από αυτά που έχουν κενά την εκάστοτε χρονιά). Παρόλα αυτά, η τοποθέτησή τους θα θεωρείται ως "μη γενόμενη" όσο αφορά την κάλυψη των αναγκών του σχολείου και μετά από αυτούς θα τοποθετείται και ένας 2ος συνάδελφος ο οποίος θα υπηρετήσει κανονικά.Ή αυτό, ή ο "μέσος όρος" να ισχύει για όλους. Και για τους αδειούχους και για τους μετατιθέμενους και για τους αποσπασμένους.
......... καιιιιι είσαι γυναίκα. Σόρρυ! Διορθώνω το μήνυμά μου.
Ας την κάνουν τη νομοθετική ρύθμιση να τελειώσει αυτό το θέμα! Κι εγώ διαφωνώ στο να παίρνουν μόρια δυσπρόσιτου από τους καναπέδες των σπιτιών τους! Το σύστημα θα έπρεπε να είναι πολύ αυστηρό και να μην επιτρέπει την απόκτηση "πλασματικών" μορίων!