0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι παιδιά κάθε νομός έχει το δικό του ΠΥΣΔΕ....ΠΥΣΔΕ Ηρακλείου, Ρεθύμνου κτλ. Σίγουρα!
Παιδιά θέλω κι εγώ να ρωτήσω κάτι γιατί αυτά τα θέματα στο μυαλόμου βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση... Ας πούμε ότι ένας νεοδιόριστος διορίζεται π.χ. στο γυμνάσιο Δονούσας(δυσπρόσιτο) κι ένας άλλος στη γ'Κυκλάδων.Γνωρίζω ότι ο πρώτος είναι υποχρεωμένος να κάτσει 2 χρόνια πριν μετατεθεί ενώ ο 2ος μπορεί από τον επόμενο χρόνο.Το ερώτημά μου είναι:ο πρώτος με το πέρας των 2 χρόνων θεωρείται πως έχει υπηρετήσει την οργανική του ενώ ο 2ος όχι??Δηλαδή ο 2ος ακόμη κι αν πάρει μετάθεση θα εκκρεμεί η υποχρέωσή του να υπηρετήσει την όποια οργανική του δοθεί? Και κάτι τελευταίο:υπάρχει κάποιο "όφελος" αν κάποιος αποκτήσει αμέσως οργανική?Ας πούμε στο παράδειγμα που ανέφερα ο πρώτος έχει κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με το 2ο ή είναι ακριβώς το ίδιο?Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.
Παράθεση από: shania στις Αυγούστου 14, 2008, 02:29:43 pm Παιδιά θέλω κι εγώ να ρωτήσω κάτι γιατί αυτά τα θέματα στο μυαλόμου βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση... Ας πούμε ότι ένας νεοδιόριστος διορίζεται π.χ. στο γυμνάσιο Δονούσας(δυσπρόσιτο) κι ένας άλλος στη γ'Κυκλάδων.Γνωρίζω ότι ο πρώτος είναι υποχρεωμένος να κάτσει 2 χρόνια πριν μετατεθεί ενώ ο 2ος μπορεί από τον επόμενο χρόνο.Το ερώτημά μου είναι:ο πρώτος με το πέρας των 2 χρόνων θεωρείται πως έχει υπηρετήσει την οργανική του ενώ ο 2ος όχι??Δηλαδή ο 2ος ακόμη κι αν πάρει μετάθεση θα εκκρεμεί η υποχρέωσή του να υπηρετήσει την όποια οργανική του δοθεί? Και κάτι τελευταίο:υπάρχει κάποιο "όφελος" αν κάποιος αποκτήσει αμέσως οργανική?Ας πούμε στο παράδειγμα που ανέφερα ο πρώτος έχει κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με το 2ο ή είναι ακριβώς το ίδιο?Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα. Και οι δύο αφού θα υπηρετήσουν στην διεύθυνση που διορίστηκαν και τοποθετήθηκαν έχουν υπηρετήσει την οργανική τους θέση. Μην μπερδεύεσαι με τον όρο "οργανική", ούτως ή άλλως κανένας νεοδιόριστος δεν παίρνει οργανική θέση αλλά τοποθέτηση.
Αγαπητή AnnaB ως νεοδιόριστη παίρνεις παντα προσωρινή τοποθέτηση, αλλα θεωρείται ότι έχεις υπηρετήσει την οργανική σου και μπορείς να ζητήσεις μετάθεση το Νοέμβρη(εκτός αν είσαι δυσπρόσιτη).Το Νοέμβριο που γίνονται οι αιτήσεις μεταθέσεων στην αίτηση μετάθεσης σου,πάνω-πάνω θα γράψεις με κόκκινα γράμματα: ΄΄και για οριστική τοποθέτηση¨.Έτσι τον Μαϊο, αν δεν πάρεις μετάθεση, θα κάνεις αίτηση για οριστική τοποθέτηση, δηλαδή για να πάρεις οργανική θέση.