*

Αποστολέας Θέμα: Οριστικοί πίνακες Αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 20721 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eirini

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
Απ: Οριστικοί πίνακες Αναπληρωτών
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 06, 2008, 08:10:46 pm »
Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση η οποία μπορεί να είναι άσχετη με το topic, αλλά σήμερα βγήκαν οι πίνακες και έχω απορίες. Στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών ΠΕ09 βρίσκομαι στη θέση 49 και στον ενιαίο πίνακα ωρομισθίων στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδος που έκανα τα χαρτιά μου είμαι στη θέση 64. Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:25:17 »

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 06, 2008, 08:22:19 pm »
Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση η οποία μπορεί να είναι άσχετη με το topic, αλλά σήμερα βγήκαν οι πίνακες και έχω απορίες. Στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών ΠΕ09 βρίσκομαι στη θέση 49 και στον ενιαίο πίνακα ωρομισθίων στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδος που έκανα τα χαρτιά μου είμαι στη θέση 64. Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν???

Δεν ξέρω πως καλούνε από το κλάδο σου αλλά έτσι όπως τα γράφεις κάτι δεν κάθεται καλά... Πως είναι δυνατόν να έχεις χαμηλότερη θέση στον ενιαίο σε σχέση με αυτόν των ωρομισθίων?
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος eirini

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 06, 2008, 08:33:19 pm »
Στους αναπληρωτές είμαι με μηδενική προϋπηρεσία ενώ οι πίνακες ωρομισθίων για την δυτική Ελλάδα περιλαμβάνουν και αυτούς που εχουν προϋπηρεσία. Για αναπληρώτρια δεν έχω ελπίδα, αλλά παίζει να πάρω καμια ωρούλα ως ωρομίσθια???

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 06, 2008, 08:44:09 pm »
Στους αναπληρωτές είμαι με μηδενική προϋπηρεσία ενώ οι πίνακες ωρομισθίων για την δυτική Ελλάδα περιλαμβάνουν και αυτούς που εχουν προϋπηρεσία. Για αναπληρώτρια δεν έχω ελπίδα, αλλά παίζει να πάρω καμια ωρούλα ως ωρομίσθια???

Μόνο αν βρεις κανά γνωστό και πάρεις ΠΔΣ
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:25:17 »

Αποσυνδεδεμένος atripol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 06, 2008, 08:51:22 pm »
Καλησπέρα,

Με θέση 330+ στον Πίνακα έχει η γυναίκα μου ελπίδες για αναπληρώτρια; και αν ναι σε ποια χρονική περίοδο (κατ'εκτίμηση); Έχουμε ήδη ένα παιδί είναι έγκυος στο δεύτερο και πρέπει να οργανωθούμε.....

Αποσυνδεδεμένος pe06

• Έμπειρο μέλος
  • "Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 06, 2008, 09:02:01 pm »
Καλησπέρα,

Με θέση 330+ στον Πίνακα έχει η γυναίκα μου ελπίδες για αναπληρώτρια; και αν ναι σε ποια χρονική περίοδο (κατ'εκτίμηση); Έχουμε ήδη ένα παιδί είναι έγκυος στο δεύτερο και πρέπει να οργανωθούμε.....

Διευκρίνησέ μας τον κλάδο της συζύγου, αν θες για να πάρεις πιο κατατοπιστικές απαντήσεις από τους συναδέλφους. Πχ, αν είναι δασκάλα, θα πάει αναπληρώτρια από την πρώτη κιόλας φουρνιά, ενώ αν είναι Αγγλικής φιλολογίας, πολύ δύσκολο..

ΥΓ: Με το καλό να έρθει το παιδάκι σας!!

Αποσυνδεδεμένος atripol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 07, 2008, 09:13:51 am »
Καλημέρα,

Είναι φιλόλογος....

Αποσυνδεδεμένος msa

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 07, 2008, 11:19:01 am »
Για ρίξε μια ματιά εδώ...

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=7161.390

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 07, 2008, 02:01:46 pm »
Καλησπέρα,

Αν εχει αυτη τη θεση στον ενιαιο πινακα αναπληρωτων ΠΕΟ2 σαφως θα φυγει με τους πρωτους  :D

Αποσυνδεδεμένος atripol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 07, 2008, 05:08:05 pm »
Σας ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 07, 2008, 06:14:19 pm »

Μόνο αν βρεις κανά γνωστό και πάρεις ΠΔΣ
επειδη τις εξαιρέσεις ( που δυστυχως βέβαια επιβεβαιώνουν τον κανόνα)  καλό είναι να τις επιβραβευουμε: για 13 χρόνια δεν με είχαν καλέσει ποτέ σε πδσ γιατί δεν είχα μέσον -ή καλύτερα είχα την περηφάνεια να μη χρησιμοποιήσω μέσον- .  έβλεπα κάθε χρόνο να καλούν παιδιά εκπαιδευτικών απο τον πρώτο χρόνο που τελείωναν κ μένα ποτέ αν κ έκανα κάθε χρόνο τα χαρτιά μου...ώσπου τον 13ο χρόνο έχασα την υπομονή μου και πήγα στη βθμια και βρήκα τον υπευθυνο και απαίτησα να μου δώσει ώρες σημειώνοντας πως αυτό που συμβαίνει είναι ανέντιμο και άδικο..ο άνθρωπος τελικα μου έδωσε ΄4 ωρίτσες, αν και έμαθα κ ξέρω σίγουρα πως δέχτηκε πιέσεις απο πολιτικούς και γνωστούς να πάρει άλλον στη θέση μου..δεν μπορώ να μην του το αναγνωρίσω κ να πω ένα μπράβο στους λίγους ανθρωπους που λειτουργούν με βάση τη δικαιοσύνη..αυτό το λέω για να δραστηριοποιούμαστε και να διεκδικούμε το δίκαιο αν είναι με το μέρος μας..κ εγώ τόσα χρόνια, έβλεπα πως λειτουργούσε το μέσον και απογοητευόμουν και είχα παραιτηθεί..όσοι έχετε τελειώσει πολλά χρόνια διεκδικήστε να μην παίρνουν παιδιά 22 ετών μόνο και μόνο επειδή έχουν γνωριμίες..

Αποσυνδεδεμένος martha8

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 07, 2008, 10:24:32 pm »
μεγάλη αδικία! πάντωσ εγώ αν ήξερα τέτοιο πράγμα, ότι δηλαδή κάποιοι μπαίνουν στη θέση μου δεν θα το άφηνα έτσι. δηλαδή αν έβλεπα ότι κάποιον πήραν που είναι κάτω από εμένα θα πήγαινα να ρωτήσω. εγώ πίστευα ότι δεν γίνονται αυτά αφού υπάρχουν πίνακεσ που τουσ βλέπουν όλοι. αν ασ πούμε έπαιρναν εμένα και μια φίλη μου που ήταν από πανω μου δεν την έπαιρναν δεν θα το καταλάβαινε? συγγνώμη αλλά εγώ δε θα το άφηνα έτσι. και 12 χρόνια? καλά έκανεσ και ζήτησεσ ώρεσ.

Αποσυνδεδεμένος sandra77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 07, 2008, 10:51:54 pm »
μεγάλη αδικία! πάντωσ εγώ αν ήξερα τέτοιο πράγμα, ότι δηλαδή κάποιοι μπαίνουν στη θέση μου δεν θα το άφηνα έτσι. δηλαδή αν έβλεπα ότι κάποιον πήραν που είναι κάτω από εμένα θα πήγαινα να ρωτήσω. εγώ πίστευα ότι δεν γίνονται αυτά αφού υπάρχουν πίνακεσ που τουσ βλέπουν όλοι. αν ασ πούμε έπαιρναν εμένα και μια φίλη μου που ήταν από πανω μου δεν την έπαιρναν δεν θα το καταλάβαινε? συγγνώμη αλλά εγώ δε θα το άφηνα έτσι. και 12 χρόνια? καλά έκανεσ και ζήτησεσ ώρεσ.
Δυστυχώς martha8 στην ΠΔΣ δεν υπάρχουν πίνακες, οπότε δεν μπορείς να βρείς το δίκιο σου :-X
Είναι αρμοδιοτητα του προιστάμενου να αποφασίσει ποιός θα πάρει ώρες και πόσες θα πάρει.
Όσο για την κοπέλα που πήρε ώρες μετά από 13 χρόνια,ας μη γελιέται,ο προιστάμενος ήθελε να της κλείσει το στόμα γι' αυτό της έδωσε ώρες.Πού είναι η δικαιοσύνη;;
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ

Αποσυνδεδεμένος NATI

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 07, 2008, 11:56:32 pm »
Δυστυχώς martha8 στην ΠΔΣ δεν υπάρχουν πίνακες, οπότε δεν μπορείς να βρείς το δίκιο σου :-X
Είναι αρμοδιοτητα του προιστάμενου να αποφασίσει ποιός θα πάρει ώρες και πόσες θα πάρει.
Όσο για την κοπέλα που πήρε ώρες μετά από 13 χρόνια,ας μη γελιέται,ο προιστάμενος ήθελε να της κλείσει το στόμα γι' αυτό της έδωσε ώρες.Πού είναι η δικαιοσύνη;;
Καλησπέρα, είμαι ΠΕ34 και είμαι καινούρια στο forum. Στους αναπληρωτές με μηδενική προυπηρεσία έχω την θέση 276, ενώ στους ωρομίσθιους της Αττικής την θέση 95. Έχω καμιά ελπίδα για ωρομίσθια; Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε εμείς της Ιταλικής να κάνουμε τα χαρτιά μας για ΠΔΣ;
Ευχαριστώ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182546
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144