0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα εγώ αφαίρεσα από τον πίνακα διοριστέων όσουσ διορίστηκαν πάνω από εμένα και υπολόγιζα ότι θα είμαι θέση περίπου 250 και ξαφνικα είμαι περιπου 400. κάποιοι δηλαδή δεν ήταν στον πίνακα διοριστέων αλλά μόνο στον πίνακα αναπληρωτών!!! ξέρεισ κάποιοσ γιατί?
Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος(τουλάχιστον όχι για όλα αυτα τα άτομα)Οι περισσότεροι βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα.Νομίζω ότι θα μπορούσαν να διοριστούν κάπου κοντά στον τόπο διαμονής τους.
Παράθεση από: sandra77 στις Αυγούστου 04, 2008, 11:39:28 pmΔεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος(τουλάχιστον όχι για όλα αυτα τα άτομα)Οι περισσότεροι βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα.Νομίζω ότι θα μπορούσαν να διοριστούν κάπου κοντά στον τόπο διαμονής τους.Ισως δεν υπήρχαν κενά κοντά στον τόπο τους.Ετσι εφόσον είναι πρώτοι στον πίνακα θα πάνε αναπληρωτές και με την πρώτη ευκαιρία θα δηλώσουν για διορισμό εκει που θελουν.
Στο ενιαίο πίνακα αναπληρωτών έχει μια στήλη με τίτλο: ΜΟΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ή ΜΟΡΙΑ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΕΕΟσοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία έχουν κάποια μόρια.Αν έχεις τον πίνακα του gerakian θα δεις οτι στην στήλη καθαρής προϋπηρεσίας δεν έχουν μόρια