0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2. Για τους υπαλλήλους για τους οποίους εφαρμόζεται πενθήμερη εβδομάδα εργασίας:α. Όσοι μετακινηθούν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 200 – 400 χιλιομέτρων θα λάβουν άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.β. Όσοι μετακινηθούν σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και πάνω θα λάβουν άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών, εφόσον κινηθούν εξ ολοκλήρου οδικώς, με βάση την υπεύθυνη δήλωσή τους.γ. Όσοι μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που θα λάβουν θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο η άδεια αυτή να υπερβαίνει τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.
Ξεχασα να διευκρινισω πως ναι, δικαιουμαι 3η μερα γιατι ειμαι απο μακρινο νησι!Επαναλαμβανω πως η ερωτηση μου γινεται κυριως απο ανασφαλεια, λογω του περιστατικου που μου συνεβη προσφατα...τελικα τι χαρτι αλλο απο την βεβαιωση αποδεικνυει εκ των υστερων την συμμετοχη στην ψηφοφορια?
Παράθεση από: CeliaDis στις Απριλίου 28, 2012, 06:20:34 pmΞεχασα να διευκρινισω πως ναι, δικαιουμαι 3η μερα γιατι ειμαι απο μακρινο νησι!Επαναλαμβανω πως η ερωτηση μου γινεται κυριως απο ανασφαλεια, λογω του περιστατικου που μου συνεβη προσφατα...τελικα τι χαρτι αλλο απο την βεβαιωση αποδεικνυει εκ των υστερων την συμμετοχη στην ψηφοφορια?CeliaDis για να μην σου έχει απαντήσει κανείς μέχρι τώρα με σιγουριά, τότε μάλλον δεν ξέρει κανείς. Θα είσαι πολύ πιο καλυμένη εάν πάρεις τηλέφωνο στο οικείο γραφέιο και ρωτήσεις. Εάν μόνο η βεβαίωση είναι που δέχονται, πήγαινε με το που θα βγεις από το εκλογικο κέντρο στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και κάνε ένα επικυρωμένο αντίγραφο (άσε που νομίζω πως και τα ΚΕΠ παίζει να είναι ανοιχτά στις εκλογές).Στην τελική, επειδή νομίζω πως ανησυχείς υπερβολικά, εγώ στο λέω χωρίς να κοκκινίζω καθόλου, πως όποτε έχω παρόμοιες φοβίες πχ με λεφτά στο εξωτερικό ως τουρίστας, τα βάζω μέσα στο σουτιέν μου. NUFF SAID!
οπότε CeliaDis προσωπικά έγγραφα,ταυτότητα,κάρτα ΑΤΜ κλπ όλα στο σουτιέν.ενίσχυση!!!!!