0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικά στις αναθέσεις ωρών είναι λίγο ομιχλώδες το τοπίο. Το ΙΝΕΔΙ
Επίσης από προσωπική πείρα ,είχα δει κάποτε μια συνάδερφο κυριολεκτικά να εκλιπαρεί τον διευθυντή για λίγες ώρες -λόγω ανεργίας και κακής οικονομικής κατάστασης-και επειδή η σειρά της ήταν προς το τέλος του πίνακα (μιλάμε για 7η ή 8η στον πίνακα ,όχι φυσικά 50η ή κάτι τέτοιο όπως υπάρχει σε κάποιες ειδικότητες ,ειδικά σε Αθήνα, Θεσ/νίκη, κ.λ.π.), ο διευθυντής μας κάλεσε όλους της ίδιας ειδικότητας στο γραφείο και μας πρότεινε ξεκάθαρα να μειωθούν οι ώρες όλων μας κατά 1-2 ,ώστε να περισσέψουν ώρες και για τη συνάδερφο που βρίσκονταν όπως είπα στις τελευταίες θέσεις του πίνακα .Φυσικά, όλοι δεχτήκαμε- δε θα φτωχύνει κανείς με 1-2 λιγότερες ώρες αλλά ούτε βέβαια η συνάδερφος έγινε πλούσια με τα ψίχουλα των ΙΕΚ. Στην εποχή της κρίσης βέβαια τέτοια φαινόμενα δυστυχώς θα πολλαπλασιάζονται.
Παιδιά θέλω μια βοήθεια που είναι πολύ σημαντική. Σε συγκεκριμένο ΔΙΕΚ μεγάλης πόλης ανακαλύφτηκε ότι οι φάκελοι δεν ανοίχτηκαν ποτέ. Στην αρχή θεώρησα ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Αλλά μετά από έλεγχο είδα ότι όλοι οι φάκελοι στο συγκεκριμένο ιεκ είχαν ακριβώς τα ίδια μόρια διοικητικής επαλήθευσης με αυτά που είχες δηλώσει. Έχω μάθει τέρατα όπως κάποιοι να έχουν δηλώσει ώρες από ιδιωτικά ιεκ και στις ώρες και στην επαγγελματική εμπειρία. Παιδιά είναι απίστευτο διότι είναι όλοι οι φάκελοι. Οι υπεύθυνοι παραδέχτηκαν ότι ο προηγούμενος διευθυντής που όλα τα χρόνια έχει απίστευτες καταγγελίες αλλά τρομερό πολιτικό μέσον έφυγε και δεν έκανε κανέναν έλεγχο. Οι άνθρωποι εκεί έχουν κάνει ερώτημα στο υπουργείο να ξαναβγαλουν προσωρινους πίνακες και δεν τους έχουν ενημερώσει. Πως να αντιδρασω; να κάνω ένσταση να ανοιχτούν όλοι οι φάκελοι; ενημερώνω ότι ήδη το έχουν κάνει πολλοί συνάδελφοι.
Μου είπαν από το ΙΝΕΔΙ
Ξέρει κανείς πότε αρχίσουν να καλούν;Εχει ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης του εξαμήνου;
Θα βγουν οι οριστικοί πίνακες κ μετά θα καλέσουν
Καλησπέρα σας! Στους οριστικούς πίνακες υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει ο αριθμός ατόμων (πχ να μειωθεί) λόγω ενστάσεων;;Αν καλέσουν κάποιο και δεν μπορέσει να πάει τότε η ποινή είναι αποκλεισμός για 2 χρόνια από τον διαγωνισμό;;
Ξέρει κανείς να μου πει ,που είναι προτιμότερο να πάω.20 ώρες σε διεκ του υπουργείου Παιδείας η 20 ώρες σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ με δεδομένο πως θα χάσω 3 εβδομάδες από κάθε εξάμηνο ,γιατί δεν γίνονται αναπληρώσει;.Έχω 7 χρόνια προϋπηρεσίαΤο μισθολογικό κλιμάκιο πόσα χρήματα θα μου δώσει;Ανήκω στους τε01 κ έχω ένα παιδίΕυχαριστώ