0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά μια ακόμη ερώτηση.Κλήθηκα από ΙΕΚ για ένα 4ωρο και δήλωσα και ακόμα ένα ΙΕΚ στις προτιμήσεις μου.Μπορούν να με καλέσουν κι από κει παράλληλα?
Φέτος δεν ισχύει ότι στο ιεκ που κατεθεσες τα χαρτιά σου προηγείσαι ανεξαρτήτως σειράς στα μόρια; είμαι 3η στο ιεκ πρώτης μου προτίμησης κ δε με κάλεσαν πήραν τους 2 από πάνω κ έκλεισαν.
Και ΔΕΝ χτυπάει το τηλέφωνο..... Η ανυσηχια, προβληματισμοί κτλ επαληθεύτηκαν. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Στον δικό μου τουλάχιστον ενοποιημένο πλέον και τεράστιο κλάδο του ΠΕ80. Στην ειδικότητα μου (τουριστικά) οι ώρες μειώθηκαν σε 4 τουλάχιστον συναδέλφους που βρέθηκα σήμερα + τον γράφοντα βεβαίως βεβαίως. Σε σχέση με τα προηγούμενα εξάμηνα. Αντίθετα τα τμήματα αυτής της ειδικότητας, στον τόπο μου ΔΕΝ μειώθηκαν, ενώ προστέθηκε 1. Και φυσικά αναρωτιόμαστε... Που πήγαν αυτές οι ώρες; Φυσικά αποδείξεις δεν υπάρχουν απλά ενδείξεις. Σύντομα όμως θα πέσει φως. Όταν αναρτηθούν τα προγράμματα στα εκάστοτε ΙΕΚ με τους εκπαιδευτες. Προσωπικά δεν ελπίζω σε αναθέσεις τις επόμενες ημέρες, αν υπάρχει κάτι κενό θα ειναι ότι έχει ξεμείνει(δύσκολα μαθήματα, παραιτήσεις κτλ.) Επιπλέον προβλέπω πολλές εντάσεις μεταξύ εκπαιδευτών αν επαληθευτώ (όπου φτωχια γκρίνια). Ιδίως για συναδέλφους που απασχολούνται αποκλειστικά σε ΙΕΚ, πως να το κάνουμε πχ το 12 από το 16 ή 18 ή 20 πονάει....! Για τους μισθωτούς που έπαιρναν και ένα 8ωρο- 10ωρο τι να κάνουμε θα κόψουμε το παντεσπάνι!!!!! Ψωμι με βούτυρο και ζάχαρη όπως παλιά....Ή στέβια για τους διαβητικούς ή της σιλουέτας φαν.
Παντως σε μερικα ιεκ δεν ακολουθουν την σειρα του ενοποιημενου πινακα αλλα δινουν τις αναθεσεις αναλογα με την ειδικοτητα... οτι συμφερει τον καθε διευθυντη! Γιατι δεν υπαρχει μια σαφης οδηγια για τις αναθεσεις που να ισχυει σε ολα τα ιεκ;
Αγαπητέ συνάδελφε, χωρίς να διαφωνώ πλήρως με όσα γράφεις, θα σου πω ότι πριν τον ενοποιημένο πίνακα ΠΕ80, εμείς οι ΠΕ 18.35 δεν μπορούσαμε να πάρουμε κανένα οικονομικό μη τουριστικό μάθημα, πχ οικονομική, στατιστική κα. Αντιθέτως οι Οικονομολόγοι δίδασκαν και διδάσκουν τα πάντα, μέχρι και Οργάνωση Εστιατορίου. Αν το ΔΙΕΚ που εργαζόσουν δεν έβαζε κανένα τουριστικό τμήμα δεν θα σε παίρνανε, ενώ τώρα θα σε πάρουν ανάλογα την κατάταξη σου στον ενιαίο πίνακα.