0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ΔΕΝ χτυπάει το τηλέφωνο..... Η ανυσηχια, προβληματισμοί κτλ επαληθεύτηκαν. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Στον δικό μου τουλάχιστον ενοποιημένο πλέον και τεράστιο κλάδο του ΠΕ80. Στην ειδικότητα μου (τουριστικά) οι ώρες μειώθηκαν σε 4 τουλάχιστον συναδέλφους που βρέθηκα σήμερα + τον γράφοντα βεβαίως βεβαίως. Σε σχέση με τα προηγούμενα εξάμηνα. Αντίθετα τα τμήματα αυτής της ειδικότητας, στον τόπο μου ΔΕΝ μειώθηκαν, ενώ προστέθηκε 1. Και φυσικά αναρωτιόμαστε... Που πήγαν αυτές οι ώρες; Φυσικά αποδείξεις δεν υπάρχουν απλά ενδείξεις. Σύντομα όμως θα πέσει φως. Όταν αναρτηθούν τα προγράμματα στα εκάστοτε ΙΕΚ με τους εκπαιδευτες. Προσωπικά δεν ελπίζω σε αναθέσεις τις επόμενες ημέρες, αν υπάρχει κάτι κενό θα ειναι ότι έχει ξεμείνει(δύσκολα μαθήματα, παραιτήσεις κτλ.) Επιπλέον προβλέπω πολλές εντάσεις μεταξύ εκπαιδευτών αν επαληθευτώ (όπου φτωχια γκρίνια). Ιδίως για συναδέλφους που απασχολούνται αποκλειστικά σε ΙΕΚ, πως να το κάνουμε πχ το 12 από το 16 ή 18 ή 20 πονάει....! Για τους μισθωτούς που έπαιρναν και ένα 8ωρο- 10ωρο τι να κάνουμε θα κόψουμε το παντεσπάνι!!!!! Ψωμι με βούτυρο και ζάχαρη όπως παλιά....Ή στέβια για τους διαβητικούς ή της σιλουέτας φαν.
Oυτε και το δικο μου τηλεφωνο χτυπησε!! Θεωρειτε οτι πρεπει να παρω τηλεφωνο στο ΔΙΕΚ να μαθω αν με θελουν ή να περιμενω μηπως φιλοτιμηθουν να με ενημερωσουν εκεινοι;;
Να σε παρουν τηλεφωνο να σε ενημερωσουν;;; Αν πιστευεις πως αδικηθηκες και πηραν ατομο με λιγοτερα μορια απο σενα, παρε τους τηλ.
Και στα κεντρικά δε ξέρουν τι τους γίνεται. Με παίρνουν από ένα ιεκ για ώρες κ τους λέω δε θέλω να αναλάβω γιατί περιμένω από κοντινοτερο(μου ζήτησαν το λόγο) κ μ απαντάνε τότε γιατί το βάλατε 3η επιλογή; κ τους λέω δεν βάζουμε εμείς επιλογή, αλλά το σύστημα μας κατατάσσει με κάποια σειρά αναλόγως δηλώσεων κ μοριων, εμείς τσεκάρουμε απλά κουτάκια αλφαβητικά. Τους φάνηκε σαν να το άκουγαν πρώτη φορά. Ένα άλλο ιεκ με πήρε να μου δώσει πρακτική άσκηση κ τους λέω εργάζομαι το πρωί κ μ λένε είναι απόγευμα. Τους λέω ότι η πρώτη συνάντηση είναι απόγευμα κ μετά είναι πρωί η παρακολούθηση των σπουδαστών σε χώρους εργασίας. επέμεναν κ τους εξήγησα ότι είμαι χρόνια στην ειδικότητα η πρακτική δεν γίνεται στην τάξη. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε γίνεται η διανομή των ωρών από τα κεντρικά του ινεδιβιμ κ οι δηλώσεις να γίνονται ανά περιφέρειες όπως κ στη δευτεροβάθμια., αφού δεν ξέρουν τι τους γίνεται σε κάθε ιεκ.
θα μπορούσε όμως το ινεδιβιμ να ορίζει ώρες διδασκαλίας / καθηγητή. το λογικό και δίκαιο. διαφορετικά, επαναλαμβάνω, δεν έχει αξία και νόημα ο αξιολογικός πίνακας.