0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό μεσημέρι σε όλους και χρόνια πολλά! Θα ήθελα να θίξω ένα θέμα που ίσως εκ πρώτης όψεως δεν αφορά πολλούς εκπαιδευτές, αλλά ουσιαστικά αφορά όλους όσοι διδάσκουμε σε Δ.ΙΕΚ. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η προκήρυξη για την ειδική αγωγή. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία των εκπαιδευτών σε ΣΔΕ και όχι των εκπαιδευτών σε Δ.ΙΕΚ! 'Ολοι ξέρουμε ότι τα ΣΔΕ αν και ανήκουν στην τυπική εκπαίδευση ,λειτουργούν με τους κανόνες της εκπαίδευσης ενηλίκων και υλοποιούν πρωτίστως στόχους της ΔΙΑ
Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος μη πιστοποιημένος εκπαιδευτής που να ήταν και αναπληρωτής σε σχολείο; Έχω κάνει αίτηση στον ΟΑΕΔ για επίδομα και εκκρεμούν η λήξη σύμβασης και η βεβαίωση ενσήμων. Αγχώνομαι για το αν θα μου εγκριθεί το επίδομα ανεργίας μου. Παίρνω κάθε εβδομάδα τηλ το ΙΝΕΔΙ
http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1587-eidikotites-dimosion-institoyton-epaggelmatikis-katartisis-eksaminou-2019vΔεν σημαίνει ότι θα λειτουργήσουν όλες αλλά μια πρώτη ιδέα μπορούμε να πάρουμε....