0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ μια ερώτηση..η προϋπηρεσία σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών μπαίνει στη δευτεροβάθμια;; Εγώ νόμιζα ότι μπαίνει στην εργασιακή...η υπάλληλος όμως μου είπε ότι σύμφωνα με την εφημερίδα της κυβέρνησης περνά στη δευτεροβάθμια. Ωστόσο μια συνάδελφος που κατέθεσε σε διαφορετικό ΙΕΚ από αυτό που πήγα εγώ, μου είπε ότι της το προσμέτρησαν στην εργασιακή. Έχω μπερδευτεί σε κάθε ΙΕΚ ισχύουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά; Γνωρίζει κανείς τί ισχύει τελικά;;
Κατέθεσα κι εγώ σήμερα τα χαρτια μου σε ΙΕΚ της επαρχίας. Η κίνηση θα έλεγα ικανοποιητική. Οι ωρες υποδοχής κοινού 10 με 2. ΟΜΩΣ ο κύριος που παραλάμβανε τα χαρτια ήθελε να φύγει στη μία. Το λοιπόν- επειδή βιαζόταν- δε δεχτηκε το μεταπτυχιακό μου, επειδή δεν ήταν συναφές (λεει). Του απαντάω ότι το δήλωσα αυτό στο κουτάκι της συνάφειας,έβαλα δλδ όχι. Μου λέει δεν έχω χρόνο. Δεν το λαμβάνω υπόψη μου. Κάνε ένσταση αν δε σου αρέσει!!! Και τι δεν του είπα. Η απάντηση του;
Έφτασα σε Δ.ι.ε.κ. της Αττικής , για να καταθέσω, σχεδόν 3 "μ.μ." , σήμερα. Φυσικά ήταν ανοιχτό (όπως και άλλα Δ.ι.ε.κ. κατάθεσης , προηγούμενες χρονιές..).Είχα κάθε διευκόλυνση , ενώ παρεμπιπτόντως , με γνώση και δική μου και δική τους ότι ΔΕΝ μοριοδοτείται και ΔΕΝ "φαίνεται" , έτερο δεύτερό μου πτυχίο το δέχτηκαν.
Καλησπέρα! Για να καλέσουν απτόν πίνακα πιστοποιημενοι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να εξαντλησούν πρώτα όλο τον από πάνω πίνακα πιστοποιημενων μη δημοσίων υπαλλήλων, η πραττουν κατά βούληση; πχ φτάνουν μέχρι κάποιο αριθμό στον πρώτο πίνακα κ μετά ξεκινάνε απτην αρχή του δεύτερου πινακα
Σήμερα εκδόθηκαν τα Προσωρινά!