0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης μόλις επισύναπτες το αρχείο του ξενόγλωσσου τίτλου εμφάνιζε δεύτερη επισύναψη στην οποία ζητούσε τη μετάφραση του τίτλου
Δεν μιλάμε για ξενόγλωσσους τίτλους αλλά για σεμινάρια που έγιναν στην Ελλάδα και γράφουν Microsoft Windows Server και δυστυχώς οι εταιρεία που τα έκανε λεγόταν New Horizons έπρεπε λοιπόν να γράφουν ΜικροΛογισμικο παραθύρων σερβιτόρος !!
Αυτό που δεν διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος και απαντάμε έτσι αβίαστα είναι φοβερό χαρακτηριστικό
Δηλαδή σου απέρριψαν αυτά τα σεμινάρια και η αιτιολογία ήταν ότι εμπεριέχουν αγγλικούς όρους; Το υπόλοιπο πιστοποιητικό είνα ιστα ελληνικα;
Οκ δεκτό. Και αν ισχύει είναι μεγαλη μ.... Απλά είναι εξοργιστικό στα τόσα χρόνια να γίνεται πραγματικά έλεγχος και κάποιοι να γκρινιάζουν. Όχι δε μου μέτρησαν την προϋπηρεσία από τα ιδιωτικά ΙΕΚ, όχι μου απέρριψαν το σεμινάριο που χα κάνει στη ΝΑΣΑ κτλ.Και μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, τόσα χρόνια δεν γινόταν και ο πιο σωστός έλεγχος των δικαιολογητικών, το αντίθετο μάλιστα χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι τώρα δεν θα υπάρχουν προβλήματα και δε θα προκύψουν θέματα
έχω μια ένσταση εδώ: ναι , να γίνει έλεγχος και ναι, να απορριφθούν όσα δικαιολογητικά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις .Δεν θα πρέπει όμως να διευκρινίζεται στην εκάστοτε προκήρυξη το πως πρέπει να κατατεθούν τα δικαιολογητικά; Πχ για ξενόγλωσσους τίτλους το γράφουν πάντα ότι πρέπει να συνοδεύονται απο επίσημη μετάφραση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως όπου ο τίτλος είναι στα ελληνικά με κάποιους ξενόγλωσσους όρους, τί γίνεται; Ρωτάω πολύ ήρεμα διότι δεν έχω ξανακούσει να υπάρχει σχετική οδηγία για τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Συνάδελφοι ας μου επιτραπεί να καταθέσω μια ερώτηση : Αν προσμετράται η προϋπηρεσία στα ΙΕΚ του ΙΝΕΔΙ
Δεν προσμετράται.
πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα οτι η προϋπηρεσία μου σε φροντιστήριο δεν μετράει ως επαγγελματική(ενώ μέχρι πέρυσι αναγνωριζόταν) , αλλά ως διδακτική ....ισχύει αυτό συνάδελφοι ή οχι? κι αν έχουν κάνει αυτοί λάθος, θα πρέπει να κάνω ένσταση?