0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς ξέρουμε ποια μαθήματα μπορούμε να δηλώσουμε;
http://www.gsae.edu.gr/attachments/article/1654/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%97%20%CE%95%CE%9A%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97%CE%A3%20%CE%95%CE%9D%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%A3%20%CE%93%CE%99%CE%91%20%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97%20%CE%9C%CE%91%CE%98%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D.pdf
Παρ’ ότι η εκτύπωση της αίτησής μου ένταξης στο μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής κατάρτισης των ΙΕΚ (πεδίο Μητρώο-> Εκτύπωση), εμφανίζει το σύνολο των στοιχείων μου με έγκυρη ημερομηνία οριστικοποίησης όπως την ίδια έγκυρη ημερομηνία οριστικοποίησής εμφανίζει και στην ιστοσελίδα του μητρώου, δεν εμφανίζεται κανένα αποτέλεσμα διοικητικής επαλήθευσης σε κανένα από τα κατατεθέντα δικαιολογητικά μου, ούτε ως επιβεβαιωμένα ούτε ως ακυρωμένα.Στην κορυφή της ιστοσελίδας του μητρώου εμφανίζεται η ένδειξη: ”Πιθανές αλλαγές από τους αιτούντες στα αρχεία του μητρώου κατά την περίοδο των ενστάσεων θα ληφθούν υπόψιν στην επόμενη διοικητική αξιολόγηση. Κατά την τρέχουσα περίοδο εξετάζονται μόνο ενστάσεις επί των διοικητικά επαληθευμένων αρχείων.”Στην ενότητα Αίτηση του Μητρώου, μου εμφανίζει το μήνυμα: “Δεν υπάρχουν καταχωρημένα δεδομένα”.Στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν έχω δικαίωμα ελέγχου του έργου της διοικητικής επαλήθευσης των δικαιολογητικών μου, στην χειρότερη υπάρχει πρόβλημα με την αίτησή μου και δεν έχει γίνει δεκτή καν. Γιατί ακριβώς να πρωτοκαταθέσω ένσταση;
Απ ότι θυμάμαι στην προκήρυξη λέει για ως 5 διαφορετικά ΙΕΚ της ίδιας περιφέρειας αλλά μέχρι πόσα μαθήματα μπορούμε να δηλώσουμε;
να προσθέσω/ρωτήσω κάτι σχετικο-άσχετο στη δική σου ερώτηση; υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (όχι βαρεμάρα, μπέρδεμα ή "ωχ, βρε αδερφέ") που υπάρχει εμμονή στη ΓΓ και το ΙΝΕΔΙ
Η λογική είναι απλή. Η πρόσληψη γίνεται από τα ίδια τα ιεκ και πολλές φορές συνεννοούνται με τα άλλα ΙΕΚ της περιφέρειας για μοίρασμα ωρών. Αν δήλωνε κάποιος σε όλη την Ελλάδα πως θα γινόταν;
Καλημέρασύμφωνα με το ΦΕΚ το δικαίωμα μας είναι να δηλώσουμε μέχρι και τρία (3) μαθήματα ανά ειδικότητα - τμήμα.Το ερμηνεύετε και ανά εξάμηνο? δηλαδή εάν π.χ σαν εμένα, μπορεί κανείς να διδάξει μόνο σε μία ειδικότητα, μπορεί να δηλώσει συνολικά 6 μαθήματα - 3 στο Α' και 3 στο Γ' εξάμηνο, σωστά?
δεν πιάνω την απλή λογική σου : συνεννοείται πχ η Τρίπολη με την Κόρινθο ή το Άργος δηλ για σετάκι ωρών για τον ίδιο εκπαιδευτή ; Τι εννοείς ακριβώς; Έλα Παναγία μου ! Λέμε άλλα πράγματα, μιλάς για μία μεμονωμένη περίπτωση; Με ενδιαφέρει πού γίνεται αυτό εν κρυπτώ και παραβύστω (δε με ξενίζει, δεν το έχω ξανακούσει αλλά τόσο αβασάνιστα το λες; ). Εγώ ήξερα ότι με βάση την κατάταξή σου πας όπου δηλώσεις αναλόγως. Και ΔΕΝ έγινε αναφορά σε όλη την Ελλάδα, αλλά σε όμορα ΙΕΚ άλλης περιφέρειας ή σε ΙΕΚ συμφερόντων ! (αν έχει σπίτι η γιαγιά σου σε άλλη περιφέρεια και θες διακαώς να εργαστείς πειράζει; )
Μάλλον εσύ έχεις μπερδέψει την γενική εκπαίδευση με την επαγγελματική που προσφέρει το ΙΕΚ. Φυσικά και αν έχω δηλώσει 3 ΙΕΚ θα φροντίσουν να καλύψουν όλες τις ώρες μου πριν πάνε στον επόμενο. Οπότε θα συνενοηθουν για μέρες και ώρες .