0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με καθε επιφυλαξη το παρακατω , αντιγραφη απο FB -ΙΕΚΤην τρέχουσα εβδομάδα 4 – 8/10/2021, ολοκληρώνεται η σύνθεση των τμημάτων και θα ακολουθήσει η δήλωση μαθημάτων από τους εκπαιδευτές. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή (11/10/2021), αναμένοντας και την τελική ημερομηνία από το ΥΠΑΙΘ, θα ανακοινωθεί η έναρξη της κατάρτισης.
Συνάδελφε όπως ακριβώς τα λες είναι δεν έχει αλλάξει κάτι ....την καλύτερη δουλειά κάνεις απορώ σε διάφορες ομάδες διαδικτυακές με μεγάλο αριθμό ατόμων που τους έχει πιάσει παροξυσμός εδώ και ημέρες για το πότε θα γίνουν οι αιτήσεις...απορώ αλήθεια αν αυτοί οι άνθρωποι το κάνουν σαν κύρια εργασία πως ζουν όταν η πρώτη πληρωμή στη καλύτερη γίνεται το πάσχα; Αν πάλι το κάνουν σαν κάτι πρόσθετο θα σωθούν με τις 2-4 ώρες την εβδομάδα που συνηθως λαμβάνουν; έ
Άρχισαν οι δηλώσεις μαθημάτων. Ωστόσο, έχετε ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της ένστασης;
Ναι θα σωθούν. Όταν είμαι διορισμένος μακριά από το σπίτι μου χωρίς κάτι άλλο να κάνω τα απογεύματα 10 ώρες στο ΙΕΚ θα είναι 2000 ευρώ τα οποία έστω και Μάρτιο να τα πάρω θα είναι τα ενοίκια όλης της χρονιάς. Μην απορούμε και μην κρίνουμε το τι χρειάζεται κάποιος και γιατί κάνει ότι κάνει.
Έχω μια απορία. Γιατί να κάνει κάποιος τα χαρτιά του για τα ιεκ; Δεν το λέω ειρωνικά απλά είχα ακούσει ότι δεν πληρώνουν τακτικά, όπως και ότι τα μόρια δε μετράνε στους πίνακες. Γνωρίζω λάθος στοιχεία; Έχει αλλάξει κάτι; Γιατί αρχίζω και έχω τύψεις που δεν τα κάνω.