0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος μου ανέθεσαν και μένα το ίδο μάθημα και συγκεκριμένα το εργαστήριο. Το "πρόγραμμα" στο οποίο αναφέρεσαι δεν είναι απλά άσχετο, είναι γελοίο και δείχνει ότι συντάχθηκε από κάποιον που δεν είχε ιδέα με το αντικείμενο. Ευτυχώς ο διευθυντής του ΙΕΚ τυχαίνει να είναι ιδιαίτερα πληροφορημένος (ίσως να είναι και ο ίδιος πληροφορικός, δεν τον ρώτησα) και μου διευκρίνισε ότι πρέπει να τους διδάξω HTML και Dreamweaver και αν έχουν όρεξη να τους εισάγω και σε πιο προχωρημένα πράγματα (φόρμες, javascript, php, css και γενικά ό,τι έχω ευχαρίστηση). Έτσι κι αλλιώς οι ώρες του μαθήματος είναι πολλές και δεν καλύπτονται. Εγώ ήδη τους έχω κάνει το dreamweaver και απλά τους κάνω ασκήσεις για να γεμίσουν οι ώρες. Επίσης στο τέλος μου είπαν να τους χωρίσω σε ομάδες και να αναπτύξουν ένα πραγματικό site, κατά προτίμηση αυτό του ΙΕΚ.Σημειώσεις μου είπαν να γράψω 50-60 σελίδες, εννοείται πάνω σε αυτά που έχω διδάξει και όχι σε αυτά που λέει το "πρόγραμμα". Πάντως μην αγχώνεσαι γιατί υποτίθεται έπρεπε να ετοιμάσω τις σημειώσεις μέχρι τέλος Οκτωβρίου αλλά ακόμα δε μου τις ζήτησε κανείς, οπότε κι εγώ δεν κάθησα να τις ολοκληρώσω.Όσο για τα προηγούμενα που λέχτηκαν περί ενδιαφέροντος μαθητών και εξοπλισμού εργαστηρίων, στην περίπτωσή μου έτυχε αρκετά καλό τμήμα. Οι μισοί ενδιαφέρονται και τα πιάνουν αμέσως, οι άλλοι μισοί έρχονται για το χαβαλέ αλλά εφόσον δεν ενοχλούν, τους αφήνω και παίζουν κανένα παιχνιδάκι στο internet και δεν ασχολούμαι. Το εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο αλλά όταν φορτώνεις dreamweaver και photoshop οι υπολογιστές ψιλοσέρνονται. Πάντως παράπονο δεν έχω. Μην τα θέλουμε και όλα.
Γίνονται ξεχωριστά. Πληροφορίες θα βρεις στο σάιτ http://www.oeek.gr/index2.html. Για προκηρύξεις, επιλέγεις "Εκπαιδευτές" -> "Προκήρυξη πρόσληψης" -> "Προκηρύξεις για πρόσληψη εκπαιδευτικών στα Δημόσια ΙΕΚ". Μετά επιλέγεις διοικητική περιφέρεια και περιοχή που σε ενδιαφέρουν. Ακόμα έχει τις παλιές προκηρύξεις. Μέσα στο καλοκαίρι θα βγουν νέες.
από τα δημόσια ΙΕΚ πιάνεται η προυπηρεσία για τον πίνακα καθαρής προυπηρεσίας?
Στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. πως ακριβώς γίνεται η επιλογή του διδακτικού προσωπικού και κατα πόσο είναι αξιοκρατική;
επειδή χθες έψαχνα ένα ένα τα ιεκ και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη, μήπως έχει τσεκάρει κάποιος αν παίρνουν πε 02 και σε ποια ιεκ και τι μαθήματα κάνουν? ευχαριστώ πολύ