0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δες παρακάτω,νομίζω ότι εξηγεί αρκετά καλά κάποια από αυτά που ρωτάς.http://www.oeek.gr/html/spoudes_epilogh_katartizomenwn.shtmlγια τη μοριοδότηση απευθύνσου και τώρα ακόμα στο ιεκ που θέλεις να σπουδάσεις.λειτουργούν και πρωινές ώρες,με ένα τηλεφώνημα θα σε κατατοπίσουν.
δεν αναφερουν ποτε τις ειδικοτητες των εκπαιδευτικων που ζητανε. αναφερουν τα μαθηματα κ εσυ κρινεις αν το πτυχιο σου επαρκει. αυτοι θα κρινουν αργοτερα την σχετικοτητα πτυχιου κ μαθηματος που δηλωσες οτι επιθυμεις να διδαξεις.
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 22, 2010, 01:03:56 pmγνωρίζει κανείς αν απασχολούνται φιλόλογοι ως ωρομ'ιθιοι ή αναπληρωτες σε δημόσια ιεκ;Στα ΙΕΚ απασχολούνται μόνο ωρομίσθιοι, δεν υπάρχουν αναπληρωτές. Μπορεί κανείς να πάρει από 3-9 ώρες, ανάλογα με τη κρίση του διευθυντή.Δε νομίζω πως απασχολούνται φιλόλογοι, αλλά πρέπει να έχεις υπόψη οτι η ειδικότητες που θα κληθούν να διδάξουν, εξαρτόνται από τις ειδικότητες που προσφέρονται. Απλά δε μπορώ να φανταστώ ειδικότητα σε ΙΕΚ, που θα χρειαζόταν Φιλόλογο.
γνωρίζει κανείς αν απασχολούνται φιλόλογοι ως ωρομ'ιθιοι ή αναπληρωτες σε δημόσια ιεκ;
Παράθεση από: dpa2006 στις Αυγούστου 22, 2010, 12:39:13 pmδες παρακάτω,νομίζω ότι εξηγεί αρκετά καλά κάποια από αυτά που ρωτάς.http://www.oeek.gr/html/spoudes_epilogh_katartizomenwn.shtmlγια τη μοριοδότηση απευθύνσου και τώρα ακόμα στο ιεκ που θέλεις να σπουδάσεις.λειτουργούν και πρωινές ώρες,με ένα τηλεφώνημα θα σε κατατοπίσουν.ευχαριστω πολυ που απαντησες, τα εχω δει αυτα, γραφει μονο τι μετραει, οχι το ποσο μετραει, και μενα αυτο με νοιαζει. θα παω απο σεπτεμβρη να ρωτησω, απλως ηθελα να ξερω αν ηξερε και καποιος πριν παω. ευχαριστω πολυ!
Παράθεση από: ioannis00 στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 11:39:48 pmΚαι στα δύο παίρνουν, απλά στον ΟΑΕΔ προκηρύσσουν θέσεις με βάση την ειδικότητα, ενώ στον ΟΕΕΚ με βάση τα μαθήματα. Στη δεύτερη περίπτωση αν η ειδικότητά σου είναι συναφής με το μάθημα, ή προβλέπεται ανάθεση σ' αυτήν για το μάθημα απ' τον κανονισμό σπουδών (σπάνιο) ή (το καλύτερο) αν έχεις γνωστό το διευθυντή του ΙΕΚ, τότε μπορείς να υποβάλλεις αίτηση. ευχαριστώ πολύ....μου τα εξήγησες άψογα...ευχαριστώ...!!!!!!!!
Και στα δύο παίρνουν, απλά στον ΟΑΕΔ προκηρύσσουν θέσεις με βάση την ειδικότητα, ενώ στον ΟΕΕΚ με βάση τα μαθήματα. Στη δεύτερη περίπτωση αν η ειδικότητά σου είναι συναφής με το μάθημα, ή προβλέπεται ανάθεση σ' αυτήν για το μάθημα απ' τον κανονισμό σπουδών (σπάνιο) ή (το καλύτερο) αν έχεις γνωστό το διευθυντή του ΙΕΚ, τότε μπορείς να υποβάλλεις αίτηση.
Παράθεση από: GiannisV στις Αυγούστου 22, 2010, 01:06:49 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 22, 2010, 01:03:56 pmγνωρίζει κανείς αν απασχολούνται φιλόλογοι ως ωρομ'ιθιοι ή αναπληρωτες σε δημόσια ιεκ;Στα ΙΕΚ απασχολούνται μόνο ωρομίσθιοι, δεν υπάρχουν αναπληρωτές. Μπορεί κανείς να πάρει από 3-9 ώρες, ανάλογα με τη κρίση του διευθυντή.Δε νομίζω πως απασχολούνται φιλόλογοι, αλλά πρέπει να έχεις υπόψη οτι η ειδικότητες που θα κληθούν να διδάξουν, εξαρτόνται από τις ειδικότητες που προσφέρονται. Απλά δε μπορώ να φανταστώ ειδικότητα σε ΙΕΚ, που θα χρειαζόταν Φιλόλογο.Η απασχοληση μπορει να ειναι απο 1 εως οσο παει,απλα πανω απο 10 ωρες θελει αποφαση ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗς ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗς ΑΠΟ ΤΟ πυσδε-πυσπε,δεν υπαρχει καμια μοριοδοτηση,υπαρχει καταταξη ομως και οποιον τον ενδιαφερει και δεν ειναι μονιμος θα του πω ενα μυστικο για να παρει ωρες
Παράθεση από: GiannisV στις Αυγούστου 22, 2010, 01:06:49 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 22, 2010, 01:03:56 pmγνωρίζει κανείς αν απασχολούνται φιλόλογοι ως ωρομ'ιθιοι ή αναπληρωτες σε δημόσια ιεκ;Στα ΙΕΚ απασχολούνται μόνο ωρομίσθιοι, δεν υπάρχουν αναπληρωτές. Μπορεί κανείς να πάρει από 3-9 ώρες, ανάλογα με τη κρίση του διευθυντή.Δε νομίζω πως απασχολούνται φιλόλογοι, αλλά πρέπει να έχεις υπόψη οτι η ειδικότητες που θα κληθούν να διδάξουν, εξαρτόνται από τις ειδικότητες που προσφέρονται. Απλά δε μπορώ να φανταστώ ειδικότητα σε ΙΕΚ, που θα χρειαζόταν Φιλόλογο.ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! αν καταλαβάινω καλά για να πας ωρομίσθιος σε ιεκ πρέπει να "γνωρίζεις" τον διευθυντη; (κοινώς να έχεις μέσον;) ή υπάρχουν αξιοκρατικοί πίνακες; μόνιμοι εκπαιδευτικοι απασχολούνται στα ιεκ ή είναι όλοι ωρομίσθιοι;
που βλέπεις το ωρολόγιο πρόγραμμα;