*

Αποστολέας Θέμα: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)  (Αναγνώστηκε 3020869 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« Απάντηση #420 στις: Αυγούστου 23, 2010, 12:28:25 pm »
αυτές είναι οι ειδικότητες σπουδών όχι οι ειδικότητες των εκπαιδευτών που ζητούν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Αυγούστου 23, 2010, 02:02:29 pm »
δεν αναφερουν ποτε τις ειδικοτητες των εκπαιδευτικων που ζητανε. αναφερουν τα μαθηματα κ εσυ κρινεις αν το πτυχιο σου επαρκει. αυτοι θα κρινουν αργοτερα την σχετικοτητα πτυχιου κ μαθηματος που δηλωσες οτι επιθυμεις να διδαξεις.

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Αυγούστου 23, 2010, 09:02:23 pm »

δες παρακάτω,νομίζω ότι εξηγεί αρκετά καλά κάποια από αυτά που ρωτάς.
http://www.oeek.gr/html/spoudes_epilogh_katartizomenwn.shtml
για τη μοριοδότηση απευθύνσου και τώρα ακόμα στο ιεκ που θέλεις να σπουδάσεις.
λειτουργούν και πρωινές ώρες,με ένα τηλεφώνημα θα σε κατατοπίσουν.

ευχαριστω πολυ που απαντησες, τα εχω δει αυτα, γραφει μονο τι μετραει, οχι το ποσο μετραει, και μενα αυτο με νοιαζει. θα παω απο σεπτεμβρη να ρωτησω, απλως ηθελα να ξερω αν ηξερε και καποιος πριν παω. ευχαριστω πολυ!
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Αυγούστου 23, 2010, 09:36:46 pm »
δεν αναφερουν ποτε τις ειδικοτητες των εκπαιδευτικων που ζητανε. αναφερουν τα μαθηματα κ εσυ κρινεις αν το πτυχιο σου επαρκει. αυτοι θα κρινουν αργοτερα την σχετικοτητα πτυχιου κ μαθηματος που δηλωσες οτι επιθυμεις να διδαξεις.

ποιά μαθήματα; όταν σου λέει ειδικότητα τουριστικού συνοδού δεν αναφέρονται μαθήματα. εννοείς οτι πρέπει να κοιτάξω το ωρολόγιο πρόγραμμα των ειδικοτήτων σε κάθε ιεκ ξεχωριστά;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Αυγούστου 23, 2010, 10:01:21 pm »
οτι θελετε για Ι.Ε.Κ. ρωτηστε με οτι θελετε!ποιο καταλληλο μελος δεν θα μπορουσε να υπαρχει!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Αυγούστου 23, 2010, 10:02:26 pm »
γνωρίζει κανείς αν απασχολούνται φιλόλογοι ως ωρομ'ιθιοι ή αναπληρωτες σε δημόσια ιεκ;

Στα ΙΕΚ απασχολούνται μόνο ωρομίσθιοι, δεν υπάρχουν αναπληρωτές. Μπορεί κανείς να πάρει από 3-9 ώρες, ανάλογα με τη κρίση του διευθυντή.
Δε νομίζω πως απασχολούνται φιλόλογοι, αλλά πρέπει να έχεις υπόψη οτι η ειδικότητες που θα κληθούν να διδάξουν, εξαρτόνται από τις ειδικότητες που προσφέρονται. Απλά δε μπορώ να φανταστώ ειδικότητα σε ΙΕΚ, που θα χρειαζόταν Φιλόλογο.
πολλες!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Αυγούστου 23, 2010, 10:11:06 pm »
ναι

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Αυγούστου 23, 2010, 10:33:13 pm »

δες παρακάτω,νομίζω ότι εξηγεί αρκετά καλά κάποια από αυτά που ρωτάς.
http://www.oeek.gr/html/spoudes_epilogh_katartizomenwn.shtml
για τη μοριοδότηση απευθύνσου και τώρα ακόμα στο ιεκ που θέλεις να σπουδάσεις.
λειτουργούν και πρωινές ώρες,με ένα τηλεφώνημα θα σε κατατοπίσουν.

ευχαριστω πολυ που απαντησες, τα εχω δει αυτα, γραφει μονο τι μετραει, οχι το ποσο μετραει, και μενα αυτο με νοιαζει. θα παω απο σεπτεμβρη να ρωτησω, απλως ηθελα να ξερω αν ηξερε και καποιος πριν παω. ευχαριστω πολυ!

ΡΩΤΑ ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Αυγούστου 23, 2010, 10:35:36 pm »
Και στα δύο παίρνουν, απλά στον ΟΑΕΔ προκηρύσσουν θέσεις με βάση την ειδικότητα, ενώ στον ΟΕΕΚ με βάση τα μαθήματα. Στη δεύτερη περίπτωση αν η ειδικότητά σου είναι συναφής με το μάθημα, ή προβλέπεται ανάθεση σ' αυτήν για το μάθημα  απ' τον κανονισμό σπουδών (σπάνιο) ή (το καλύτερο) αν έχεις γνωστό το διευθυντή του ΙΕΚ, τότε  μπορείς να υποβάλλεις αίτηση.

ευχαριστώ πολύ....μου τα εξήγησες άψογα...ευχαριστώ...!!!!!!!! :) :) :)

ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΑΙΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Αυγούστου 23, 2010, 10:39:12 pm »
γνωρίζει κανείς αν απασχολούνται φιλόλογοι ως ωρομ'ιθιοι ή αναπληρωτες σε δημόσια ιεκ;

Στα ΙΕΚ απασχολούνται μόνο ωρομίσθιοι, δεν υπάρχουν αναπληρωτές. Μπορεί κανείς να πάρει από 3-9 ώρες, ανάλογα με τη κρίση του διευθυντή.
Δε νομίζω πως απασχολούνται φιλόλογοι, αλλά πρέπει να έχεις υπόψη οτι η ειδικότητες που θα κληθούν να διδάξουν, εξαρτόνται από τις ειδικότητες που προσφέρονται. Απλά δε μπορώ να φανταστώ ειδικότητα σε ΙΕΚ, που θα χρειαζόταν Φιλόλογο.
Η απασχοληση μπορει να ειναι απο 1 εως οσο παει,απλα πανω απο 10 ωρες θελει αποφαση ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗς ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗς ΑΠΟ ΤΟ πυσδε-πυσπε,δεν υπαρχει καμια μοριοδοτηση,υπαρχει καταταξη ομως και οποιον τον ενδιαφερει και δεν ειναι μονιμος θα του πω ενα μυστικο για να παρει ωρες

Αποσυνδεδεμένος tsikoman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Αυγούστου 23, 2010, 11:09:09 pm »

Η απασχοληση μπορει να ειναι απο 1 εως οσο παει,απλα πανω απο 10 ωρες θελει αποφαση ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗς ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗς ΑΠΟ ΤΟ πυσδε-πυσπε,δεν υπαρχει καμια μοριοδοτηση,υπαρχει καταταξη ομως και οποιον τον ενδιαφερει και δεν ειναι μονιμος θα του πω ενα μυστικο για να παρει ωρες

θα ήθελες να μου πείς το μυστικό;  ;)

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Αυγούστου 23, 2010, 11:45:43 pm »
που βλέπεις το ωρολόγιο πρόγραμμα;

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Αυγούστου 24, 2010, 02:04:30 am »

ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! αν καταλαβάινω καλά για να πας ωρομίσθιος σε ιεκ πρέπει να "γνωρίζεις" τον διευθυντη; (κοινώς να έχεις μέσον;) ή υπάρχουν αξιοκρατικοί πίνακες; μόνιμοι εκπαιδευτικοι απασχολούνται στα ιεκ ή είναι όλοι ωρομίσθιοι;

Να 'σαι καλά.  :)
Για να σε πάρουν ωρομίσθιο/α χρειάζεται να έχεις μόρια. Κάθε εξάμηνο προϋπηρεσίας σε ΙΕΚ, δίνει 5 μόρια, κάθε έτος σε φροντιστήριο άλλα 5, κλπ. Αντίστοιχα παίρνεις μόρια για πτυχίο και μεταπτυχιακό (δε θυμάμαι ακριβώς πόσα, νομίζω 70-30 αλλά μπορεί να κάνω λάθος). Υπάρχει αξιολογικός πίνακας, αλλα δεν έχω δει πουθενά να τον αναρτούν (και καλά προσωπικά δεδομένα, νομίζω) ωστόσο αν θέλεις να υποβάλλεις ένσταση ή ζητήσεις να τον δείς, σου τον δείχνει ο διευθυντής.
Το "παιχνίδι" είναι αν θα πάρεις λίγες ώρες (3 ώρες είναι ένα τμήμα σε κάποια θεωρητικά μαθήματα όπως πχ τ' Αγγλικά) ή περισσότερες (έχω δει άτομο να παίρνει 9, ενώ ήταν χαμηλώτερα από 'μένα στον αξιολογικό πίνακα. Σε ερώτησή μου, πήρα την απάντηση οτι "είναι στη διακριτική ευχέρεια του διευθυντή να δώσει από 3-9 ώρες". Καλό ε?
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Αυγούστου 24, 2010, 01:52:51 pm »
που βλέπεις το ωρολόγιο πρόγραμμα;

στα site των ιεκ ξεχωριστά.. (τρέχα γύρευε δηλαδή..)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182529
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)