0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 01, 2010, 08:58:57 pmΕγώ από όσο ξέρω έχουν βγάλει σε όλα τα ΙΕΚ τους εκπαιδευτές και τους έχουν ειδοποιήσει τηλεφωνικά, αλλά έχει πέσει γραμμή να λένε στους εκπαιδευτές οτι θα βγουν τη Δευτέρα. Έτσι μου είπαν άτομα που δουλεύουν σε γραμματείες ΙΕΚ. Σιγά μη περίμεναν τελευταία μέρα να επικοινωνήσουν με τους εκπαιδευτές όταν Τρίτη αρχίζουν τα μαθήματα. Όσοι ειδοποιηθούν Δευτέρα θα είναι επειδή κάποιοι άλλοι έχουν αρνηθεί τη θέση. Πρώτη φορά φέτος βλέπω τόση μυστικοπάθεια. Πέρασα από 4 ΙΕΚ να ρωτήσω χθες και σήμερα και ενώ ξέρω οτι έχουν ειδοποιήσει κάποιους δεν δέχονται να σου πουν τα ονόματα. Άλλες χρονιές υπήρχε αναρτημένο το πρόγραμμα με τους εκπαιδευτές μέρες πριν...αρα να υποθέσω ότι δεν είμαι μέσα.....
Εγώ από όσο ξέρω έχουν βγάλει σε όλα τα ΙΕΚ τους εκπαιδευτές και τους έχουν ειδοποιήσει τηλεφωνικά, αλλά έχει πέσει γραμμή να λένε στους εκπαιδευτές οτι θα βγουν τη Δευτέρα. Έτσι μου είπαν άτομα που δουλεύουν σε γραμματείες ΙΕΚ. Σιγά μη περίμεναν τελευταία μέρα να επικοινωνήσουν με τους εκπαιδευτές όταν Τρίτη αρχίζουν τα μαθήματα. Όσοι ειδοποιηθούν Δευτέρα θα είναι επειδή κάποιοι άλλοι έχουν αρνηθεί τη θέση. Πρώτη φορά φέτος βλέπω τόση μυστικοπάθεια. Πέρασα από 4 ΙΕΚ να ρωτήσω χθες και σήμερα και ενώ ξέρω οτι έχουν ειδοποιήσει κάποιους δεν δέχονται να σου πουν τα ονόματα. Άλλες χρονιές υπήρχε αναρτημένο το πρόγραμμα με τους εκπαιδευτές μέρες πριν...
Εγώ πάντως που τους έδωσα την παραπάνω αίτηση δεν κατάφερα τίποτα.Μου απάντησαν εγγράφως οτι δεν μπορούν να μου δώσουν στοιχεία κανενός επικαλούμενοι την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων κάτι που βέβαια δεν ισχύει
Παράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 01, 2010, 09:19:11 pmΠαράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 01, 2010, 08:58:57 pmΕγώ από όσο ξέρω έχουν βγάλει σε όλα τα ΙΕΚ τους εκπαιδευτές και τους έχουν ειδοποιήσει τηλεφωνικά, αλλά έχει πέσει γραμμή να λένε στους εκπαιδευτές οτι θα βγουν τη Δευτέρα. Έτσι μου είπαν άτομα που δουλεύουν σε γραμματείες ΙΕΚ. Σιγά μη περίμεναν τελευταία μέρα να επικοινωνήσουν με τους εκπαιδευτές όταν Τρίτη αρχίζουν τα μαθήματα. Όσοι ειδοποιηθούν Δευτέρα θα είναι επειδή κάποιοι άλλοι έχουν αρνηθεί τη θέση. Πρώτη φορά φέτος βλέπω τόση μυστικοπάθεια. Πέρασα από 4 ΙΕΚ να ρωτήσω χθες και σήμερα και ενώ ξέρω οτι έχουν ειδοποιήσει κάποιους δεν δέχονται να σου πουν τα ονόματα. Άλλες χρονιές υπήρχε αναρτημένο το πρόγραμμα με τους εκπαιδευτές μέρες πριν...αρα να υποθέσω ότι δεν είμαι μέσα..... Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην είσαι στις πρώτες επιλογές. Πάντως πέρνα τη Δευτέρα καμιά βόλτα από το ΙΕΚ και μίλησε με το διευθυντή. Όταν έχουν φάει 2-3 απορρίψεις από τις πρώτες τους επιλογές συνήθως εκτιμούν αυτούς που δείχνουν ενδιαφέρον.
Τελικά σήμερα ειδοποιούν. Μόλις με πήραν τηλέφωνο