0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν ασκηθεί πίεση Ιανουάριο, με τελικές εξετάσεις και παράδοση βαθμολογίας (απαραίτητη για να ξεκινήσει το επόμενο εξάμηνο), τότε πότε θα ασκηθεί;;;ααα ξέχασα υπάρχουν και τα blogs/fora/email chains/etc για να λέμε τον πόνο μας.Δείτε τι πέτυχαν/έπαθαν οι ωρομίσθιοι ΕΣΠΑ με την επίσχεση εργασίας...
Σωστά!!!Κάτι πρέπει να κάνουμε!!!
Παράθεση από: BlackAdder στις Δεκεμβρίου 29, 2010, 08:14:00 pmΑν δεν ασκηθεί πίεση Ιανουάριο, με τελικές εξετάσεις και παράδοση βαθμολογίας (απαραίτητη για να ξεκινήσει το επόμενο εξάμηνο), τότε πότε θα ασκηθεί;;;ααα ξέχασα υπάρχουν και τα blogs/fora/email chains/etc για να λέμε τον πόνο μας.Δείτε τι πέτυχαν/έπαθαν οι ωρομίσθιοι ΕΣΠΑ με την επίσχεση εργασίας...που ειναι αυτα τα blog? το βαζω στον google και βγαζει ασχετα....
Μήπως γνωρίζει κανείς πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το εαρινό εξάμηνο;
ωραία! Αντε να δουμε και εκεί!!
έχω εμπειρία μόνο σε ΙΕΚ του ΟΤΕΚ, σε προγράμματα στα ΚΕΚ και σε σεμινάρια επιμόρφωσης.Συνάδελφε, τουλάχιστον εσείς δουλεύετε, τα ΙΕΚ του ΟΤΕΚ καθώς και η ΕΠΑΣ του ΟΤΕΚ δεν έχουν ανοίξει ακόμη για την σχολικη χρονιά 2010-2011.. Ευτχώς τα καλοκαίρια δουλεώ σαιζόν σε ξενοδοχείο στην Ρόδο..!! Διαφορετικά δεν θέλω να το σκέφτομαι πως θα τα έβγαζα πέρα!
Παράθεση από: saint στις Ιανουαρίου 05, 2011, 11:17:28 pmέχω εμπειρία μόνο σε ΙΕΚ του ΟΤΕΚ, σε προγράμματα στα ΚΕΚ και σε σεμινάρια επιμόρφωσης.Συνάδελφε, τουλάχιστον εσείς δουλεύετε, τα ΙΕΚ του ΟΤΕΚ καθώς και η ΕΠΑΣ του ΟΤΕΚ δεν έχουν ανοίξει ακόμη για την σχολικη χρονιά 2010-2011.. Ευτχώς τα καλοκαίρια δουλεώ σαιζόν σε ξενοδοχείο στην Ρόδο..!! Διαφορετικά δεν θέλω να το σκέφτομαι πως θα τα έβγαζα πέρα!και που δουλευουμε χρηματα δεν βλεπουμε...μονο οτι παιρνουμε προυπηρεσια στις δομες ενηλικων....οσο για την δουλεια σου το καλοκαιρι συναδερφε μην ανυσυχεις....δεν εισαι ο μονος...εγω εχω παρει διδακτορικο στον freddo capuccino, και και μαστερ στον φραππε.....