0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάπου στο φόρουμ διάβασα ότι οι αιτήσεις για το εαρινό εξάμηνο θα αρχίσουν στις 15/1. Σήμερα είναι 12 και δεν έχει βγει ακόμα καμιά ανακοίνωση. Μήπως κάποιος από εσάς που δουλεύετε σε ιεκ μπορεί να ρωτήσει κανένα υπεύθυνο;
...ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ...Επιπλέον, σχετικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες του πρώην Ο.Ε.Ε.Κ. και των Ι.Ε.Κ. σας ενημερώνουμε και σας καλούμε ώστε τούτες να μην αποστέλλονται προς το παρόν. Προς τούτο θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για την διαδικασία διεκπεραίωσης και εξόφλησης.Ο Γενικός ΓραμματέαςΔια
Παράθεση...ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ...Επιπλέον, σχετικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες του πρώην Ο.Ε.Ε.Κ. και των Ι.Ε.Κ. σας ενημερώνουμε και σας καλούμε ώστε τούτες να μην αποστέλλονται προς το παρόν. Προς τούτο θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για την διαδικασία διεκπεραίωσης και εξόφλησης.Ο Γενικός ΓραμματέαςΔια
κι εγω απο το 2009 περιμενω....σιγα, για κανα 2 χρονια ακομα θα τα περιμενουμε...οι αιτησεις για το εαρινο στις 15/01 ξεκινουν?
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.Έχω την εξής απορία και θα ήθελα αν μπορείς κανείς να μου τη λύσει:Εφόσον ο ΟΕΕΚ έκλεισε μπορούμε να υπογράψουμε συμβάσεις αναδρομικά με εργοδότη τον ΟΕΕΚ;Θεωρητικά ο ΟΕΕΚ πάει τελείωσε, ό,τι υπογράφτηκε, υπογράφτηκε. Οι εκπαιδευτές όμως ΔΕΝ υπογράψαμε... Και τώρα τι???Άραγε μέσα σε όλη αυτήν την μετακίνηση, την αλλαγή αρμοδιοτήτων και υπευθύνων, στο γενικότερο μπάχαλο λέτε να χάσουμε και χρήματα (όποτε τα παίρνεις, δεν το θίγω αυτό) και προϋπηρεσία;
Παράθεση από: Sp. Educator στις Ιανουαρίου 14, 2011, 07:22:49 pmΚαλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.Έχω την εξής απορία και θα ήθελα αν μπορείς κανείς να μου τη λύσει:Εφόσον ο ΟΕΕΚ έκλεισε μπορούμε να υπογράψουμε συμβάσεις αναδρομικά με εργοδότη τον ΟΕΕΚ;Θεωρητικά ο ΟΕΕΚ πάει τελείωσε, ό,τι υπογράφτηκε, υπογράφτηκε. Οι εκπαιδευτές όμως ΔΕΝ υπογράψαμε... Και τώρα τι???Άραγε μέσα σε όλη αυτήν την μετακίνηση, την αλλαγή αρμοδιοτήτων και υπευθύνων, στο γενικότερο μπάχαλο λέτε να χάσουμε και χρήματα (όποτε τα παίρνεις, δεν το θίγω αυτό) και προϋπηρεσία; θα υπογράψεις με παλια ημερομηνια οπωσ υπεγραψα και εγω πριν απο 3 ημέρες με ημερομηνια 5/10/2010
Πότε ξεκινάν οι αιτήσεις για τα ιεκ;