0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aναρωτιέμαι το εξής, αφου θα "περάσουν" τα ΙΕΚ στο ΙΔΕΚΕ, εμείς που εργαζόμαστε στα ΣΔΕ, θα μπορούμε να εργασθούμε?
επισης δεν παιζει αναγνώριση προυπηρεσιας διοτι τα ιεκ ανημουν στην μεταδευτεροβαθμια εκπαιδευση και επισης υπαρχουν ιεκ του οτεκ και του οαεεδ που ανηκουν στο υπουργειο πολιτισμου και εργασιας ανστίστοιχα και μην ξεχνατε και τα ιδωτικα ιεκ που υπαρχουν διασπαρτα σε ολη την ελλάδα
Σήμερα ήμουν στο ΙΕΚ και άκουσα τα εξής.Για το εξάμηνο που τελειώνει.... οι εκπαιδευτές θα υπογράψουν δύο συμβάσεις.Η μία θα είναι αναδρομικά με τον ΟΕΕΚ για το διάστημα απο 5/10 μέχρι και τον Δεκέμβρη.Η άλλη θα είναι για το νέο έτος με το ΙΔΕΚΕ, μέχρι και την εξεταστική.Στο άλλο ΙΕΚ που είμαι, έκανα το λάθος και ρώτησα τι θα γίνει με τις συμβάσεις, αφού σήμερα είναι η τελευταία μέρα εργασίας μου εκει.... και με ειρωνία μου απάντησαν.... "θα σας πούμε την άλλη εβδομάδα!!!!"Πολύ φοβάμαι ότι θα βρεθούμε ξεκρέμαστοι.Πάντως αν μέχρι την εξεταστική δεν έχω υπογράψει σύμβαση παίζει να κάνω την επίσχεση μου ανήμερα την ημέρα που θα γράφουν τα παιδιά.....
Πότε ξεκινάν οι αιτήσεις για τα ιεκ;
Ξερετε τι σκεφτομαι μηπως ειναι τα επομενα για αναγνωριση μετα του ΟΑΕΔ? Μηπως λεω εγω μηπως να τα εκανα και που ξερεις?
εγώ πάντως σήμερα υπέγραψα σύμβαση εργασία και έγραφε πως εργοδότης μου είναι ο οεεκ, η εργασία μου άρχισε στις 5/10 και τελειώνει 28/1/2011. Νομίζω ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει σ' αυτή τη χώρα
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ -ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΜΗ ΤΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΡΦΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣΚΑΤΕ