0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
8-12/2 μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν τους επιλεχθέντες
Συνεχώς διαβάζω πως στα ΙΕΚ χρειάζεται να "σπρώξεις" λίγο την κατάσταση για να πάρεις ώρες. Από συζητήσεις με γνωστούςμου είπε κάποιος ότι γνωρίζει καλά το διευθυντή του νομού και ότι θα του μιλήσει για μένα (παρεπιπτόντως έχω πτυχίο ΑΕΙ, προϋπηρεσία ΙΔΕΚΕ, γλώσσες, σεμινάρια, εξειδικεύσεις, η/υ, και τώρα κάνω και μεταπτυχιακό στην ειδικότητά μου) για να πάρω κι εγώ κάποιες ώρες, γιατί τόσα χρόνια παίρναν όοοολοι εκτός από μένα. Πριν από λίγο δέχτηκα τηλεφώνημα πουυ μου είπαν πως τα βύσματα σταμάτησαν από φέτος, γιατί τις προσλήψεις τις ελέγχει περιφερειακό συμβούλιο και δε χωράνε "δόντια".Τα συμπεράσματα δικά σας...
Παράθεση από: psira στις Φεβρουαρίου 01, 2011, 11:28:32 amΣυνεχώς διαβάζω πως στα ΙΕΚ χρειάζεται να "σπρώξεις" λίγο την κατάσταση για να πάρεις ώρες. Από συζητήσεις με γνωστούςμου είπε κάποιος ότι γνωρίζει καλά το διευθυντή του νομού και ότι θα του μιλήσει για μένα (παρεπιπτόντως έχω πτυχίο ΑΕΙ, προϋπηρεσία ΙΔΕΚΕ, γλώσσες, σεμινάρια, εξειδικεύσεις, η/υ, και τώρα κάνω και μεταπτυχιακό στην ειδικότητά μου) για να πάρω κι εγώ κάποιες ώρες, γιατί τόσα χρόνια παίρναν όοοολοι εκτός από μένα. Πριν από λίγο δέχτηκα τηλεφώνημα πουυ μου είπαν πως τα βύσματα σταμάτησαν από φέτος, γιατί τις προσλήψεις τις ελέγχει περιφερειακό συμβούλιο και δε χωράνε "δόντια".Τα συμπεράσματα δικά σας... Μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό!
Γενικά δεν μπορεί κάποιος να είναι παράλληλα σε 2 δομές του ΙΔΕΚΕ