*

Αποστολέας Θέμα: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)  (Αναγνώστηκε 3024926 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος saint

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« Απάντηση #686 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 04:42:33 pm »
Πότε πρώτα ο Θεός να περιμένουμε τα αποτελέσματα?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #687 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 06:02:44 pm »
8-12/2 μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν τους επιλεχθέντες

Αποσυνδεδεμένος saint

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #688 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 06:27:34 pm »
σε ευχαριστώ!!

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #689 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 06:31:02 pm »
8-12/2 μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν τους επιλεχθέντες

Και εγώ για εκείνη την εβδομάδα ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος saint

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #690 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 06:50:55 pm »
Δεν ξέρω αν έχει ζητηθεί και από άλλους συναδέλφους να κάνουν φροντιστηριακά μαθήματα για την πιστοποίηση αλλά το ακούω πολύ τελευταία.. Χωρίς να θέλω να πω πως στα Δημόσια ΙΕΚ είναι ο παράδεισος, με σπουδαστές που δουλεύουμε μαζί για την πιστοποίηση και προέρχονται από Ι.ΙΕΚ τα έχω βρει μπαστούνια. Τα βιβλία των Ι.ΙΕΚ μπορεί να είναι ιλουστρασιόν και πραγματικά βιβλία κόσμημα που στολίζουν την βιβλιοθήκη, αλλά δεν είναι κατάλληλα για να χρησιμοποιηθούν για την συγκεκριμένη διαδικασία εξέτασης. Πολλά βασικά σημεία της ύλης γίνοντια σε σεμινάρια και αν ο σπουδαστής δεν έχει αγοράσει πακέτο σεμιναριών δεν έχει ολοκληρωμένες γνώσεις..

Έχω ανοίξει και ένα θέμα σχετικά με μαθήματα πιστοποιήσεως και θα θελα την γνώμη σας. http://.pde.gr/index.php?topic=22509.0

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #691 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 11:28:32 am »
Συνεχώς διαβάζω πως στα ΙΕΚ χρειάζεται να "σπρώξεις" λίγο την κατάσταση για να πάρεις ώρες. Από συζητήσεις με γνωστούςμου είπε κάποιος ότι γνωρίζει καλά το διευθυντή του νομού και ότι θα του μιλήσει για μένα (παρεπιπτόντως έχω πτυχίο ΑΕΙ, προϋπηρεσία ΙΔΕΚΕ, γλώσσες, σεμινάρια, εξειδικεύσεις, η/υ, και τώρα κάνω και μεταπτυχιακό στην ειδικότητά μου) για να πάρω κι εγώ κάποιες ώρες, γιατί τόσα χρόνια παίρναν όοοολοι εκτός από μένα.
Πριν από λίγο δέχτηκα τηλεφώνημα πουυ μου είπαν πως τα βύσματα σταμάτησαν από φέτος, γιατί τις προσλήψεις τις ελέγχει περιφερειακό συμβούλιο και δε χωράνε "δόντια".
Τα συμπεράσματα δικά σας... :-\

Αποσυνδεδεμένος saint

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 11:32:17 am »
Έχω μείνει speechless!

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 01:10:53 pm »
Συνεχώς διαβάζω πως στα ΙΕΚ χρειάζεται να "σπρώξεις" λίγο την κατάσταση για να πάρεις ώρες. Από συζητήσεις με γνωστούςμου είπε κάποιος ότι γνωρίζει καλά το διευθυντή του νομού και ότι θα του μιλήσει για μένα (παρεπιπτόντως έχω πτυχίο ΑΕΙ, προϋπηρεσία ΙΔΕΚΕ, γλώσσες, σεμινάρια, εξειδικεύσεις, η/υ, και τώρα κάνω και μεταπτυχιακό στην ειδικότητά μου) για να πάρω κι εγώ κάποιες ώρες, γιατί τόσα χρόνια παίρναν όοοολοι εκτός από μένα.
Πριν από λίγο δέχτηκα τηλεφώνημα πουυ μου είπαν πως τα βύσματα σταμάτησαν από φέτος, γιατί τις προσλήψεις τις ελέγχει περιφερειακό συμβούλιο και δε χωράνε "δόντια".

Μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Αποσυνδεδεμένος saint

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #694 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 02:12:05 pm »
Αγαπητή Χριστίνα, δεν μας μένει παρά να περιμένουμε!
Δεν έχω τα πολλά προσόντα, δεν έχω μεταπτυχιακό, έχω όμως σεμινάρια, ξένες γλώσσες προϋπηρεσία εκπαιδευτική 445 ώρες συνολικά,  και επαγγελματική.. Πέρισυ στον ΟΤΕΚ είχα περάσει πρώτη στην ειδικότητα μου και φέτος 13!!  Δεν είχα 1 από τα πολυπόθητα 5  "επιλέγεται" δίπλα στο όνομα μου.. Από τους 12 που με περνούσαν στο κλάδο μου, τους 7 δεν τους είχα ξανακούσει, ήταν άτομα στην ίδια ηλικία με μένα αλλά με μεταπτυχιακό έμαθα εκ των υστέρων,.  Ανάμεσα σε όσους επιλέχθηκαν, είδα και κάποιους  καθηγητές ΤΕΙ και  διδακτορικούς στο ΠΑ.ΠΕΙ που βιαζόντουσαν κιολας γιατί είχαν επιτήρηση.. Αν  λοιπόν οι καθηγητές των ΤΕΙ έχουν κάνει αίτηση και για τα δημόσια ΙΕΚ, δεν θα μου φανεί παράξενο αν βγω πάλι 13η!!! Είναι αυτονόητο οτι θα περάσουν και μένα και οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο σε προσόντα! Έτσι δεν είναι?
Στρες-Δέσποινα=1-0

Αποσυνδεδεμένος charm_quark

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #695 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 02:24:26 pm »
Φέτος είναι η πρώτη φορά που δούλεψα στα ΙΕΚ. Το μεταπτυχιακό το έχω 2 χρόνια. Πέρυσι δεν είχα ελπίδες γιατί απλά δεν είχα το "σπρώξιμο" που ανέφερες. Σεμινάρια έχω αρκετά (πάνω απο 500 ώρες συνολικά), γνώση υπολογιστών μέσω μεταπτυχιακού και προυπηρεσία.
Φέτος λοιπόν, πήρα ένα απο τα λεγόμενα "καλά" μαθήματα. Δηλαδή ένα θεωρητικό 6 ωρών την εβδομάδα με τίτλο ίδιο με την πτυχιακή εργασία του μαστερ μου και αυτό γιατί ο εκπαιδευτής που είχε καλεστεί αρχικά παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να διδάξει την ύλη γιατί δεν την ήξερε.
Να το δω και να μην το πιστεψω ότι αυτη τη φορά θα είναι λίγο πιο αξιοκρατικά τα πράγματα. Μία δημοσίευση των πινάκων υποψηφίων δεν θα έβλαπτε κανέναν....
Τουλάχιστον, το ΙΔΕΚΕ (από την ώρα που κατήργησε τη συνεντευξη) έχει κάνει βήματα προς την αξιοκρατική επιλογή των εκπαιδευτών του. Να δούμε τι θα κάνει τώρα με τα ΙΕΚ.
Οσο για τους εκπαιδευτές των ΤΕΙ... σε πληροφορώ ότι στο τμήμα που ήμουν, υπήρχε και εκπαιδευτής που δουλευε σε ΑΕΙ...
Τα πάντα όλα... και τα κοάλα τίποτα;;

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 02:45:32 pm »

Μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Αυτό το ακούω κάααααθε χρόνο εδώ και 4-5 χρόνια που κάνω μαθήματα σε ΙΕΚ...

Αποσυνδεδεμένος nascar1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #697 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 09:19:47 am »
Γενικά δεν μπορεί κάποιος να είναι παράλληλα σε 2 δομές του ΙΔΕΚΕ

Από εχτές με απασχολεί ένα θέμα. Το εξάμηνο που μας πέρασε απασχολήθηκα σε ένα πρόγραμμα Ηρων και σε Δ.ΙΕΚ. Χτες σε επικοινωνία με το ΙΔΕΚΕ για άσχετο λόγο (μια διευκρίνηση) μου είπαν πως ίσως υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή μου καθώς πλέον τα ΙΕΚ ανήκουν στο ΙΔΕΚΕ. Φυσικά απάντησα πως όταν έκανα τα χαρτιά μου τα ΙΕΚ άνηκαν στον ΟΕΕΚ και μου είπε πως ναι και λογικά δεν θα πρέπει να υπάρξει πρόβλημα.

Τώρα όσον αφορά το τρέχων εξάμηνο τι θα γίνει? Το 50ωρο του Ήρωνα τελειώνει την επόμενη βδομάδα και τα ΙΕΚ ξεκινούν σε 2 εβδομάδες?

Παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει κάτι να απαντήσει...

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 11:06:23 am »
Σε κάποια ΙΕΚ έχουν βγάλει ανακοίνωση ότι όσοι έχουν ως κύριο φορέα ασφάλισης το ΙΚΑ (και μόνο αυτοί) δεν δικαιούνται να εργάζονται σε περισσότερες από μία δομές του ΙΔΕΚΕ... Δηλαδή αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, αν είσαι υψηλόμισθος με ΤΕ

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #699 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 11:24:27 am »
Σε κάποια ΙΕΚ έχουν βγάλει ανακοίνωση ότι όσοι έχουν ως κύριο φορέα ασφάλισης το ΙΚΑ (και μόνο αυτοί) δεν δικαιούνται να εργάζονται σε περισσότερες από μία δομές του ΙΔΕΚΕ.
Παράθεση

Υπάρχει λογική???????

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182671
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671