0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις 16/5 μπήκαν στο λογαριασμό της εθνικής τα χρήματα για Γενάρη και Φεβρουάριο. Από ότι υπολογίζω πήρα 14,65 την ώρα καθαρά και ανήκω στην κατηγορία με μεταπτυχικό. Μου πλήρωσαν όμως μόνο τα μαθήματα που δίδαξα. Να ρωτήσω, οι επιτήρησεις που κάναμε στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου δεν πληρώνονται; Τι γίνεται με εκείνα τα λεφτά; Δεν το συζητώ ότι και με αυτά που πήρα ευχαριστημένος είμαι αλλά θα ήθελα κάποιος να με πληροφορήσει τι καθεστώς υπάρχει για τις επιτηρήσεις.
Στην κατηγορία πτυχίου ΑΕΙ χωρίς μεταπτυχιακό είναι 14,82 μικτά. Την προηγούμενη βδομάδα μπήκαν τα χρήματα για τον Ιανουάριο και τις επιτηρήσεις του Φεβρουαρίου 2011 στα Δωδεκάνησα. Όπως μου είπαν απ' το ΙΕΚ, ξεκίνησαν ανάποδα γιατί αυτοί οι μήνες πληρώνονται απ΄το ΙΔΕΚΕ στην Εθνική. Για τα υπόλοιπα, κανένα νέο ακόμα σ' εμάς...
Παράθεση από: Sp. Educator στις Μαΐου 18, 2011, 11:32:21 amΣτις 16/5 μπήκαν στο λογαριασμό της εθνικής τα χρήματα για Γενάρη και Φεβρουάριο. Από ότι υπολογίζω πήρα 14,65 την ώρα καθαρά και ανήκω στην κατηγορία με μεταπτυχικό. Μου πλήρωσαν όμως μόνο τα μαθήματα που δίδαξα. Να ρωτήσω, οι επιτήρησεις που κάναμε στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου δεν πληρώνονται; Τι γίνεται με εκείνα τα λεφτά; Δεν το συζητώ ότι και με αυτά που πήρα ευχαριστημένος είμαι αλλά θα ήθελα κάποιος να με πληροφορήσει τι καθεστώς υπάρχει για τις επιτηρήσεις.στην κατηγορία του μεταπτυχιακού είναι 15 κάτι μικτά μείον 20% φόρος βγαίνει 12.55 περίπου η ώρα οπότε μάλλον δεν υπολόγισες τις ώρες καλά...οι επιτηρήσεις μετράνε νομίζω 2ωρα!!
Παράθεση από: soron80 στις Μαΐου 18, 2011, 01:10:39 pmΠαράθεση από: Sp. Educator στις Μαΐου 18, 2011, 11:32:21 amΣτις 16/5 μπήκαν στο λογαριασμό της εθνικής τα χρήματα για Γενάρη και Φεβρουάριο. Από ότι υπολογίζω πήρα 14,65 την ώρα καθαρά και ανήκω στην κατηγορία με μεταπτυχικό. Μου πλήρωσαν όμως μόνο τα μαθήματα που δίδαξα. Να ρωτήσω, οι επιτήρησεις που κάναμε στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου δεν πληρώνονται; Τι γίνεται με εκείνα τα λεφτά; Δεν το συζητώ ότι και με αυτά που πήρα ευχαριστημένος είμαι αλλά θα ήθελα κάποιος να με πληροφορήσει τι καθεστώς υπάρχει για τις επιτηρήσεις.στην κατηγορία του μεταπτυχιακού είναι 15 κάτι μικτά μείον 20% φόρος βγαίνει 12.55 περίπου η ώρα οπότε μάλλον δεν υπολόγισες τις ώρες καλά...οι επιτηρήσεις μετράνε νομίζω 2ωρα!!Διαπίστωσα ότι μπήκαν χρήματα στο λογαριασμό μου στην Εθνική. Η ωριαία αντιμισθία για κάποιον που εργάζεται σε καθεστώς ιδιωτικού υπαλλήλου και έχει μεταπτυχιακό είναι ίση με 17,47 (http://esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8215:2010-06-27-22-27-31&catid=328:2009-12-01-17-37-31&Itemid=1539). Μετά τις κρατήσεις (που είναι μικρότερες του 20%, γύρω στο 16%, εκ των οποίων το 7% για φαρμακευτική ασφάλιση και το υπόλοιπο για συνταξιοδοτική ασφάλιση) η καθαρή ωριαία αντιμισθία είναι ίση με 14,675 (τουλάχιστον με βάση τα ποσά που μπήκαν στο λογαριασμό μου). Έχω την αίσθηση ότι πληρώθηκε ο Φλεβάρης μόνο του Χειμερινού εξαμήνου και ότι, για όσους συνέχισαν και στο εαρινό, υπολείπεται η πληρωμή του Φεβρουαρίου που αντιστοιχεί σε αυτό το εξάμηνο (μετά τις 15 Φεβρουαρίου). Υπάρχει κάποιος που έχει αντιληφθεί αν αυτό όντως ισχύει?
Παράθεση από: mousmoulis στις Μαΐου 21, 2011, 01:33:26 pmΠαράθεση από: soron80 στις Μαΐου 18, 2011, 01:10:39 pmΠαράθεση από: Sp. Educator στις Μαΐου 18, 2011, 11:32:21 amΣτις 16/5 μπήκαν στο λογαριασμό της εθνικής τα χρήματα για Γενάρη και Φεβρουάριο. Από ότι υπολογίζω πήρα 14,65 την ώρα καθαρά και ανήκω στην κατηγορία με μεταπτυχικό. Μου πλήρωσαν όμως μόνο τα μαθήματα που δίδαξα. Να ρωτήσω, οι επιτήρησεις που κάναμε στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου δεν πληρώνονται; Τι γίνεται με εκείνα τα λεφτά; Δεν το συζητώ ότι και με αυτά που πήρα ευχαριστημένος είμαι αλλά θα ήθελα κάποιος να με πληροφορήσει τι καθεστώς υπάρχει για τις επιτηρήσεις.στην κατηγορία του μεταπτυχιακού είναι 15 κάτι μικτά μείον 20% φόρος βγαίνει 12.55 περίπου η ώρα οπότε μάλλον δεν υπολόγισες τις ώρες καλά...οι επιτηρήσεις μετράνε νομίζω 2ωρα!!Διαπίστωσα ότι μπήκαν χρήματα στο λογαριασμό μου στην Εθνική. Η ωριαία αντιμισθία για κάποιον που εργάζεται σε καθεστώς ιδιωτικού υπαλλήλου και έχει μεταπτυχιακό είναι ίση με 17,47 (http://esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8215:2010-06-27-22-27-31&catid=328:2009-12-01-17-37-31&Itemid=1539). Μετά τις κρατήσεις (που είναι μικρότερες του 20%, γύρω στο 16%, εκ των οποίων το 7% για φαρμακευτική ασφάλιση και το υπόλοιπο για συνταξιοδοτική ασφάλιση) η καθαρή ωριαία αντιμισθία είναι ίση με 14,675 (τουλάχιστον με βάση τα ποσά που μπήκαν στο λογαριασμό μου). Έχω την αίσθηση ότι πληρώθηκε ο Φλεβάρης μόνο του Χειμερινού εξαμήνου και ότι, για όσους συνέχισαν και στο εαρινό, υπολείπεται η πληρωμή του Φεβρουαρίου που αντιστοιχεί σε αυτό το εξάμηνο (μετά τις 15 Φεβρουαρίου). Υπάρχει κάποιος που έχει αντιληφθεί αν αυτό όντως ισχύει?Ναι και εγώ αυτό γνωρίζω. Ότι πληρώνουν για το χειμερινό. Εδώ οι συμβάσεις του εαρινού δεν είναι καν έτοιμες ακόμα σε όλα τα ΙΕΚ... Πέρα από αυτές τις κρατήσεις πάντως πρέπει να κρατάει και η εφορία ένα 20%.
Παράθεση από: gpapage στις Μαΐου 21, 2011, 01:45:56 pmΠαράθεση από: mousmoulis στις Μαΐου 21, 2011, 01:33:26 pmΠαράθεση από: soron80 στις Μαΐου 18, 2011, 01:10:39 pmΠαράθεση από: Sp. Educator στις Μαΐου 18, 2011, 11:32:21 amΣτις 16/5 μπήκαν στο λογαριασμό της εθνικής τα χρήματα για Γενάρη και Φεβρουάριο. Από ότι υπολογίζω πήρα 14,65 την ώρα καθαρά και ανήκω στην κατηγορία με μεταπτυχικό. Μου πλήρωσαν όμως μόνο τα μαθήματα που δίδαξα. Να ρωτήσω, οι επιτήρησεις που κάναμε στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου δεν πληρώνονται; Τι γίνεται με εκείνα τα λεφτά; Δεν το συζητώ ότι και με αυτά που πήρα ευχαριστημένος είμαι αλλά θα ήθελα κάποιος να με πληροφορήσει τι καθεστώς υπάρχει για τις επιτηρήσεις.στην κατηγορία του μεταπτυχιακού είναι 15 κάτι μικτά μείον 20% φόρος βγαίνει 12.55 περίπου η ώρα οπότε μάλλον δεν υπολόγισες τις ώρες καλά...οι επιτηρήσεις μετράνε νομίζω 2ωρα!!Διαπίστωσα ότι μπήκαν χρήματα στο λογαριασμό μου στην Εθνική. Η ωριαία αντιμισθία για κάποιον που εργάζεται σε καθεστώς ιδιωτικού υπαλλήλου και έχει μεταπτυχιακό είναι ίση με 17,47 (http://esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8215:2010-06-27-22-27-31&catid=328:2009-12-01-17-37-31&Itemid=1539). Μετά τις κρατήσεις (που είναι μικρότερες του 20%, γύρω στο 16%, εκ των οποίων το 7% για φαρμακευτική ασφάλιση και το υπόλοιπο για συνταξιοδοτική ασφάλιση) η καθαρή ωριαία αντιμισθία είναι ίση με 14,675 (τουλάχιστον με βάση τα ποσά που μπήκαν στο λογαριασμό μου). Έχω την αίσθηση ότι πληρώθηκε ο Φλεβάρης μόνο του Χειμερινού εξαμήνου και ότι, για όσους συνέχισαν και στο εαρινό, υπολείπεται η πληρωμή του Φεβρουαρίου που αντιστοιχεί σε αυτό το εξάμηνο (μετά τις 15 Φεβρουαρίου). Υπάρχει κάποιος που έχει αντιληφθεί αν αυτό όντως ισχύει?Ναι και εγώ αυτό γνωρίζω. Ότι πληρώνουν για το χειμερινό. Εδώ οι συμβάσεις του εαρινού δεν είναι καν έτοιμες ακόμα σε όλα τα ΙΕΚ... Πέρα από αυτές τις κρατήσεις πάντως πρέπει να κρατάει και η εφορία ένα 20%.Αν κάποιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και παράλληλα εργάζεται σε ΙΕΚ τότε σίγουρα στην απόδειξη παροχής υπηρεσιών έχει παρακράτηση φόρου ίση με 20%, ωστόσο δεν έχει καμία άλλη ασφαλιστική υποχρέωση σε ό,τι αφορά το ΙΕΚ (καθώς ήδη πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές στο ΤΕ
Παράθεση από: mousmoulis στις Μαΐου 21, 2011, 02:04:07 pmΠαράθεση από: gpapage στις Μαΐου 21, 2011, 01:45:56 pmΠαράθεση από: mousmoulis στις Μαΐου 21, 2011, 01:33:26 pmΠαράθεση από: soron80 στις Μαΐου 18, 2011, 01:10:39 pmΠαράθεση από: Sp. Educator στις Μαΐου 18, 2011, 11:32:21 amΣτις 16/5 μπήκαν στο λογαριασμό της εθνικής τα χρήματα για Γενάρη και Φεβρουάριο. Από ότι υπολογίζω πήρα 14,65 την ώρα καθαρά και ανήκω στην κατηγορία με μεταπτυχικό. Μου πλήρωσαν όμως μόνο τα μαθήματα που δίδαξα. Να ρωτήσω, οι επιτήρησεις που κάναμε στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου δεν πληρώνονται; Τι γίνεται με εκείνα τα λεφτά; Δεν το συζητώ ότι και με αυτά που πήρα ευχαριστημένος είμαι αλλά θα ήθελα κάποιος να με πληροφορήσει τι καθεστώς υπάρχει για τις επιτηρήσεις.στην κατηγορία του μεταπτυχιακού είναι 15 κάτι μικτά μείον 20% φόρος βγαίνει 12.55 περίπου η ώρα οπότε μάλλον δεν υπολόγισες τις ώρες καλά...οι επιτηρήσεις μετράνε νομίζω 2ωρα!!Διαπίστωσα ότι μπήκαν χρήματα στο λογαριασμό μου στην Εθνική. Η ωριαία αντιμισθία για κάποιον που εργάζεται σε καθεστώς ιδιωτικού υπαλλήλου και έχει μεταπτυχιακό είναι ίση με 17,47 (http://esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8215:2010-06-27-22-27-31&catid=328:2009-12-01-17-37-31&Itemid=1539). Μετά τις κρατήσεις (που είναι μικρότερες του 20%, γύρω στο 16%, εκ των οποίων το 7% για φαρμακευτική ασφάλιση και το υπόλοιπο για συνταξιοδοτική ασφάλιση) η καθαρή ωριαία αντιμισθία είναι ίση με 14,675 (τουλάχιστον με βάση τα ποσά που μπήκαν στο λογαριασμό μου). Έχω την αίσθηση ότι πληρώθηκε ο Φλεβάρης μόνο του Χειμερινού εξαμήνου και ότι, για όσους συνέχισαν και στο εαρινό, υπολείπεται η πληρωμή του Φεβρουαρίου που αντιστοιχεί σε αυτό το εξάμηνο (μετά τις 15 Φεβρουαρίου). Υπάρχει κάποιος που έχει αντιληφθεί αν αυτό όντως ισχύει?Ναι και εγώ αυτό γνωρίζω. Ότι πληρώνουν για το χειμερινό. Εδώ οι συμβάσεις του εαρινού δεν είναι καν έτοιμες ακόμα σε όλα τα ΙΕΚ... Πέρα από αυτές τις κρατήσεις πάντως πρέπει να κρατάει και η εφορία ένα 20%.Αν κάποιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και παράλληλα εργάζεται σε ΙΕΚ τότε σίγουρα στην απόδειξη παροχής υπηρεσιών έχει παρακράτηση φόρου ίση με 20%, ωστόσο δεν έχει καμία άλλη ασφαλιστική υποχρέωση σε ό,τι αφορά το ΙΕΚ (καθώς ήδη πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές στο ΤΕ
Διαπίστωσα ότι μπήκαν χρήματα στο λογαριασμό μου στην Εθνική. Η ωριαία αντιμισθία για κάποιον που εργάζεται σε καθεστώς ιδιωτικού υπαλλήλου και έχει μεταπτυχιακό είναι ίση με 17,47 (http://esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8215:2010-06-27-22-27-31&catid=328:2009-12-01-17-37-31&Itemid=1539). Μετά τις κρατήσεις (που είναι μικρότερες του 20%, γύρω στο 16%, εκ των οποίων το 7% για φαρμακευτική ασφάλιση και το υπόλοιπο για συνταξιοδοτική ασφάλιση) η καθαρή ωριαία αντιμισθία είναι ίση με 14,675 (τουλάχιστον με βάση τα ποσά που μπήκαν στο λογαριασμό μου). Έχω την αίσθηση ότι πληρώθηκε ο Φλεβάρης μόνο του Χειμερινού εξαμήνου και ότι, για όσους συνέχισαν και στο εαρινό, υπολείπεται η πληρωμή του Φεβρουαρίου που αντιστοιχεί σε αυτό το εξάμηνο (μετά τις 15 Φεβρουαρίου). Υπάρχει κάποιος που έχει αντιληφθεί αν αυτό όντως ισχύει?
Παράθεση από: mousmoulis στις Μαΐου 21, 2011, 01:33:26 pmΠαράθεση από: soron80 στις Μαΐου 18, 2011, 01:10:39 pmΠαράθεση από: Sp. Educator στις Μαΐου 18, 2011, 11:32:21 amΣτις 16/5 μπήκαν στο λογαριασμό της εθνικής τα χρήματα για Γενάρη και Φεβρουάριο. Από ότι υπολογίζω πήρα 14,65 την ώρα καθαρά και ανήκω στην κατηγορία με μεταπτυχικό. Μου πλήρωσαν όμως μόνο τα μαθήματα που δίδαξα. Να ρωτήσω, οι επιτήρησεις που κάναμε στις εξετάσεις του Φεβρουαρίου δεν πληρώνονται; Τι γίνεται με εκείνα τα λεφτά; Δεν το συζητώ ότι και με αυτά που πήρα ευχαριστημένος είμαι αλλά θα ήθελα κάποιος να με πληροφορήσει τι καθεστώς υπάρχει για τις επιτηρήσεις.στην κατηγορία του μεταπτυχιακού είναι 15 κάτι μικτά μείον 20% φόρος βγαίνει 12.55 περίπου η ώρα οπότε μάλλον δεν υπολόγισες τις ώρες καλά...οι επιτηρήσεις μετράνε νομίζω 2ωρα!!Διαπίστωσα ότι μπήκαν χρήματα στο λογαριασμό μου στην Εθνική. Η ωριαία αντιμισθία για κάποιον που εργάζεται σε καθεστώς ιδιωτικού υπαλλήλου και έχει μεταπτυχιακό είναι ίση με 17,47 (http://esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8215:2010-06-27-22-27-31&catid=328:2009-12-01-17-37-31&Itemid=1539). Μετά τις κρατήσεις (που είναι μικρότερες του 20%, γύρω στο 16%, εκ των οποίων το 7% για φαρμακευτική ασφάλιση και το υπόλοιπο για συνταξιοδοτική ασφάλιση) η καθαρή ωριαία αντιμισθία είναι ίση με 14,675 (τουλάχιστον με βάση τα ποσά που μπήκαν στο λογαριασμό μου). Έχω την αίσθηση ότι πληρώθηκε ο Φλεβάρης μόνο του Χειμερινού εξαμήνου και ότι, για όσους συνέχισαν και στο εαρινό, υπολείπεται η πληρωμή του Φεβρουαρίου που αντιστοιχεί σε αυτό το εξάμηνο (μετά τις 15 Φεβρουαρίου). Υπάρχει κάποιος που έχει αντιληφθεί αν αυτό όντως ισχύει?Αν είναι κάτω από κάποιο ποσό δεν κρατάνε φόρο οπότε μπορεί να παίρνεις 14 και κάτι..