*

Αποστολέας Θέμα: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)  (Αναγνώστηκε 3022691 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος simi

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • here we fight,here we fly,here we die
    • Προφίλ
Απ: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« Απάντηση #210 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 08:36:35 am »
τι να σου πω τώρα καημένε......... :o

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος simi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 08:39:00 am »
και σε αφήνω να ζεις στο όνειρό σου...στο δικό σου συννεφάκι....αφού για όλα έχεις άποψη....λανθασμένη μεν...αλλά την έχεις...γιατί να στην αλλάξω εγώ??στην τελική τόσο σου κόβει τόσα λες,,,,εγώ θα σου χαλάσω το όνειρο?????συνέχισε να ονειρεύεσαι......όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο....κάτι είναι και αυτό!!!1

Αποσυνδεδεμένος NAS

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 12:05:42 pm »
Παιδια είμαι ΠΕ20 και το προηγούμενο εξάμηνο είχα 4 ώρες σε ιεκ.Τις πήρα χωρίς μέσον και χωρίς κανέναν γνωστό.Ελεος πια με αυτό το μέσον.
..δηλαδη να κάνω μια ερώτηση???τι το σημαντικό ΄'εχει μια εργασία έστω και δύο ωρών σε ι.εκ..ώστε να χρειάζεται και μέσον???μέσων για εργασία σε μια υπηρεσία που ΔΕΝ πληρωνουν ποτέ??/σιγά μην θέλει μέσον...

o...ΑΜΩ της γειτονιάς σου

Αποσυνδεδεμένος porcupinetree

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Για ν αλλάξουν όλα, πρέπει να μείνουν τα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 02:08:59 pm »
τι να σου πω τώρα καημένε......... :o

Πες μας για την ταμπακιέρα καημένη... Για το δια ταύτα... Γιατί προσπαθείς να μας παραπληροφορήσεις? Πως κάνεις ΙΕΚ στην Κρήτη όπως λες αφού υπάρχουν μερικές εκατοντάδες Κρητικοί μαθηματικοί με περισσότερα προσόντα? Εξάλλου στα Σφακιά ΔΕΝ έχει ΙΕΚ!!!

και σε αφήνω να ζεις στο όνειρό σου...στο δικό σου συννεφάκι....

Απ' οτι φαίνεται στην φωτο στο profil μας, μάλλον άλλος είναι αυτός που πετάει στα σύννεφα...

συνέχισε να ονειρεύεσαι......όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο....κάτι είναι και αυτό!!!1

Σ' αυτό έχεις δίκιο... δεν μπορώ ή μάλλον δεν έχω το χρόνο να κάνω κάτι άλλο. Δουλεύω τόσο, που η εφορία μόνο που πληρώνω φτάνει για να πληρωθούν καμιά 40αριά άτομα που παρασιτοζούν σαν και... ονόματα δεν λέμε...

Κατα τα άλλα (επειδή σε είδα αγχωμένη στο PM που έστειλες) είμαι 3ος διαθέσιμος αυτή τη στιγμή στο νομό μου και του χρόνου είμαι βέβαιος αναπληρωτής... οπότε τα "καλά κρασιά" απεύθυνέ τα κοιτάζοντας πονηροβλάχικα κάποιον άλλον καλύτερα...
Γιατί δεν λέτε την ΑΛΗΘΕΙΑ όπως έχει?... Είναι ψέμματα ότι για να διατηρήσεις σήμερα τα προσόντα σου και τη σειρά σου χρειάζεσαι "προστάτες"? Πόσο μάλλον όταν δεν έχεις τίποτα από αυτά...
Beati hispani, quibus vivere bibere est...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 05:06:46 pm »
Αν και διάβασα τη συζήτησή σας, λέω στο επόμενο εξάμηνο να δοκιμάσω την τύχη μου σε κάποιο ΙΕΚ κι ό,τι γίνει. Έχει χορτάσει το πετσί μου να τρώω πόρτες επειδή τις θέσεις που κατά καιρούς διεκδικώ τις παίρνουν τα βύσματα αλλά δε βαριέσαι... κάθε φορά που κάνω κάποια αίτηση ευελπιστώ μήπως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Θα ήθελα να ρωτήσω πού μπορώ να βρω τις ειδικότητες που θα ζητήσουν στο επόμενο εξάμηνο γιάτί μπαίνοντας στο site του ΟΕΕΚ έψαξα αλλά δεν δίνει κάποιες πληροφορίες. Έχουν ακόμα την προκήρυξη του χειμερινού. 
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 07:47:44 pm »
Θα ήθελα να ρωτήσω πού μπορώ να βρω τις ειδικότητες που θα ζητήσουν στο επόμενο εξάμηνο γιάτί μπαίνοντας στο site του ΟΕΕΚ έψαξα αλλά δεν δίνει κάποιες πληροφορίες. Έχουν ακόμα την προκήρυξη του χειμερινού. 

Φίλε Morgan οι ειδικότητες των ΙΕΚ δεν αλλάζουν το εαρινό εξάμηνο. Απλά αλλάζει το εξάμηνο σπουδών (το Α γίνεται

Αποσυνδεδεμένος blue

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Πού πάμε; Τι κάνουμε;
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 11:02:33 pm »
Διαβάζοντας τα όσα έχετε γράψει σε αυτό το θέμα, θα ήθελα να γράψω και εγώ την ταπεινή μου άποψη-εμπειρία από τα ΙΕΚ.

Το Σεπτέμβρη πήγα να κάνω τα χαρτιά μου για 1η φορά στα ΙΕΚ και ο διευθυντής με ρώτησε αν είχα μεταπτυχιακό, προυπηρεσία και όταν του απάντησα αρνητικά μου απάντησε "δεν έχεις ελπίδες γιατί τα τμήματα έχουν μειωθεί στο μισό, αλλά κάνε τα χαρτιά σου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα".
Έκανα τα χαρτιά μου με πλήρη απογοήτευση..
Μετά από μία εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχα επιλεγεί ως εκπαιδευτής (!!!).
Και θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ μέσο στο ΙΕΚ και μάλιστα μου έδωσαν τρίωρο μάθημα (και όχι μάθημα του "πεταματού").

Συνεπώς, θα ήθελα να συμβουλέψω όλους όσους έχουν σκοπό να κάνουν τα χαρτιά τους σε ΙΕΚ και δεν έχουν βύσμα να τα κάνουν.

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Ιανουαρίου 05, 2008, 02:25:45 am »

Φίλε Morgan οι ειδικότητες των ΙΕΚ δεν αλλάζουν το εαρινό εξάμηνο. Απλά αλλάζει το εξάμηνο σπουδών (το Α γίνεται

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Ιανουαρίου 05, 2008, 11:05:15 am »
Το Σεπτέμβρη πήγα να κάνω τα χαρτιά μου για 1η φορά στα ΙΕΚ και ο διευθυντής με ρώτησε αν είχα μεταπτυχιακό, προυπηρεσία και όταν του απάντησα αρνητικά μου απάντησε "δεν έχεις ελπίδες γιατί τα τμήματα έχουν μειωθεί στο μισό, αλλά κάνε τα χαρτιά σου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα".
Μετά από μία εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχα επιλεγεί ως εκπαιδευτής (!!!).

Blue είναι αλήθεια ότι έχεις: 12 ώρες στην Α/θμια, 2 ώρες ΠΔΣ και ότι σε κάλεσαν για 8 ώρες στην

Αποσυνδεδεμένος blue

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Πού πάμε; Τι κάνουμε;
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Ιανουαρίου 05, 2008, 11:09:46 pm »
Blue είναι αλήθεια ότι έχεις: 12 ώρες στην Α/θμια, 2 ώρες ΠΔΣ και ότι σε κάλεσαν για 8 ώρες στην

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Ιανουαρίου 06, 2008, 01:18:27 am »
Παιδιά για την δική μου απορία που εξέφρασα πιο πάνω, γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει;

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Ιανουαρίου 06, 2008, 01:58:45 am »
Παιδιά για την δική μου απορία που εξέφρασα πιο πάνω, γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει;
Οι ειδικότητες δεν αλλάζουν (σχετικό είναι αυτό βέβαια) αλλά αλλάζουν τα μαθήματα! Και στην τελική γιατί πρέπει να μπαίνουν οι ίδιοι καθηγητές; Μαγκιά τον διευθυντών είναι να "βολεύουν" όλους από λίγες ώρες! :-\. Εσύ κάνε τα χαρτιά σου και δεν έχεις να χάσεις
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος blue

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Πού πάμε; Τι κάνουμε;
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Ιανουαρίου 06, 2008, 11:00:42 pm »
porcupinetree, σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όντας, όμως, άσχετη με το θέμα ΙΕΚ, θα εκφράσω μία απορία: αφού, όπως είπες, οι ειδικότητες δεν αλλάζουν από εξάμηνο σε εξάμηνο, τότε γιατί δεν κρατάνε τους ήδη υπάρχοντες εκπαιδευτές του χειμερινού αλλά ζητάνε επιπλέον νέους; Ρωτάω γιατί αν πράγματι συμβαίνει αυτό να μην ταλαιπωρηθώ άδικα με τη ψυχοφθόρα διαδικασία της συνέντευξης... :P

Στα ΙΕΚ δεν περνάς από συνέντευξη. Απλά κάνεις χαρτιά.

Γιατί σε κάθε εξάμηνο να μένουν οι ίδιοι; Με αυτή τη λογική δε θα έπρπε να αλλάζουν και οι ωρομίσθιοι σε δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια.

Αποσυνδεδεμένος simi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Ιανουαρίου 07, 2008, 12:14:14 pm »
..έχουμε χάσει την μπάλα......και επειδή εισαι ημιμαθής...και μάλλον άλλος είναι αυτός που παραπληροφορεί.....και επειδή μου φαίνεται ότι  έχεις μάθει να κοροιδέυεις τον εαυτό σου και είναι δικαίωμά σου.άλλά δεν έχεις δικαίωμα να παραπλανείς όλους εμάς αν έχεις κότσια....μπες και δες....αν έχει η όχι ΙΕΚ ο νομός ΧΑΝΙΩΝ και μετά έλα να κοκορευτεις....κυριε τα ξέρω όλα...κοίτα λοιπόν τη δουλειά σου ..και άσε εμάς τους υπολοίπους να πορευτούμε όπως γνωρίζουμε...με μέσον η χωρίς..΄αντε γιατί αρκετά ασχοληθήκαμε...σκοπός του φορουμ ειναι ηανταλλαγή απόψεων...όχι να απαντάμε...σε εμπαθή άτομα...έλεος δηλαδή

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)