0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: elf1 στις Αυγούστου 31, 2007, 04:06:47 pmΠαιδια είμαι ΠΕ20 και το προηγούμενο εξάμηνο είχα 4 ώρες σε ιεκ.Τις πήρα χωρίς μέσον και χωρίς κανέναν γνωστό.Ελεος πια με αυτό το μέσον...δηλαδη να κάνω μια ερώτηση???τι το σημαντικό ΄'εχει μια εργασία έστω και δύο ωρών σε ι.εκ..ώστε να χρειάζεται και μέσον???μέσων για εργασία σε μια υπηρεσία που ΔΕΝ πληρωνουν ποτέ??/σιγά μην θέλει μέσον...
Παιδια είμαι ΠΕ20 και το προηγούμενο εξάμηνο είχα 4 ώρες σε ιεκ.Τις πήρα χωρίς μέσον και χωρίς κανέναν γνωστό.Ελεος πια με αυτό το μέσον.
τι να σου πω τώρα καημένε.........
και σε αφήνω να ζεις στο όνειρό σου...στο δικό σου συννεφάκι....
συνέχισε να ονειρεύεσαι......όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο....κάτι είναι και αυτό!!!1
Θα ήθελα να ρωτήσω πού μπορώ να βρω τις ειδικότητες που θα ζητήσουν στο επόμενο εξάμηνο γιάτί μπαίνοντας στο site του ΟΕΕΚ έψαξα αλλά δεν δίνει κάποιες πληροφορίες. Έχουν ακόμα την προκήρυξη του χειμερινού.
Παράθεση από: morgan στις Ιανουαρίου 04, 2008, 05:06:46 pmΘα ήθελα να ρωτήσω πού μπορώ να βρω τις ειδικότητες που θα ζητήσουν στο επόμενο εξάμηνο γιάτί μπαίνοντας στο site του ΟΕΕΚ έψαξα αλλά δεν δίνει κάποιες πληροφορίες. Έχουν ακόμα την προκήρυξη του χειμερινού. Φίλε Morgan οι ειδικότητες των ΙΕΚ δεν αλλάζουν το εαρινό εξάμηνο. Απλά αλλάζει το εξάμηνο σπουδών (το Α γίνεται
Το Σεπτέμβρη πήγα να κάνω τα χαρτιά μου για 1η φορά στα ΙΕΚ και ο διευθυντής με ρώτησε αν είχα μεταπτυχιακό, προυπηρεσία και όταν του απάντησα αρνητικά μου απάντησε "δεν έχεις ελπίδες γιατί τα τμήματα έχουν μειωθεί στο μισό, αλλά κάνε τα χαρτιά σου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα".Μετά από μία εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχα επιλεγεί ως εκπαιδευτής (!!!).
Blue είναι αλήθεια ότι έχεις: 12 ώρες στην Α/θμια, 2 ώρες ΠΔΣ και ότι σε κάλεσαν για 8 ώρες στην
Παιδιά για την δική μου απορία που εξέφρασα πιο πάνω, γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει;
porcupinetree, σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όντας, όμως, άσχετη με το θέμα ΙΕΚ, θα εκφράσω μία απορία: αφού, όπως είπες, οι ειδικότητες δεν αλλάζουν από εξάμηνο σε εξάμηνο, τότε γιατί δεν κρατάνε τους ήδη υπάρχοντες εκπαιδευτές του χειμερινού αλλά ζητάνε επιπλέον νέους; Ρωτάω γιατί αν πράγματι συμβαίνει αυτό να μην ταλαιπωρηθώ άδικα με τη ψυχοφθόρα διαδικασία της συνέντευξης...