0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ετσι είναι όμως mpesg....και...να λέει και ο υποδιευθυντής....κάνεις δεν κάνεις αίτηση....εδώ προηγούνται άλλοι(εννούσε την μόνιμη...) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
Ο εξεταστης πιστοποιησης ξερω οτι παιρνει 30 ευρω την ωρα. Αν ισχυει ακομη ας με επιβεβαιωσει καποιος.
http://www.kathigitis.org/?p=34711 δειτε τις αμοιβες να διαπιστωσετε την χοντρη κονομα 11 μερες *3 ωρες επιτηρηση συνολο 158 μικτα = καθαρα 100; καλο ειναι πριν λεμε ο τι θελουμε για τα δημοσια ΙΕΚ να ελεγχουμε και τι λεμε ! εκτος αν δεν εχουμε καταλαβει το θεσμο και πως λειτουργει ! γραφειι καπου οτι οι δημοσιοι δεν πρεπει να παιρνουν ωρες; τοτε να προσλαμβανουμε μονο ανεργους . αλλα ποιους ανεργους; δεν εργαζονται καποιοι και δεν δηλωνονται; άρα τα κριτηρια ειναι σχετικα , αν παλι θεσουμε τα προσοντα τοτε θα δουλευουν οσοι έχουν πτυχια πολλα . Το αποτελεσμα το μαθησιακο εξασφαλιζεται έτσι; ειμαστε σιγουροι ο τι ο μαστερ ειναι καλυτερος; και στο τελος εχουμε σκεφτει ο τι η αμοιβη στα ιεκ ειναι καθαρα αντε 10 καθαρα για εναν ΔΥ ; αντε 12 για εναν ιδιωτη; και με 2-3 ωρες την εβδομαδα αντε 400 το εξαμηνο; γιατι σωνει και καλα ειναι ολα αναξιοκρατικα με αυτα τα νουμερα; εχει λογο ο διευθυντης να παιρνει σαπακια καθηγητες; για λιγα ευρω; το ρολο που παιζει το ΙΔΕΚΕ στις προσληψεις τον υπολογισαμε; Ελπιζω να βοηθησα
Παράθεση από: Κοροιδο στις Οκτωβρίου 01, 2011, 07:53:59 pmΟ εξεταστης πιστοποιησης ξερω οτι παιρνει 30 ευρω την ωρα. Αν ισχυει ακομη ας με επιβεβαιωσει καποιος.Με κάλεσαν σε εργαστηριακή εξέταση, την παραμονή.... χωρίς να το έχω δηλώσει (μόνο επιτήρηση είχα δηλώσει), γιατί όπως έμαθα δεν υπήρχαν άλλοι για να πάνε.Διάρκεια 3 ώρες, μου είπαν 80 euro. Άρα υποθέτω 20 euro/ώρα.Στο εργαστήριο δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ, ούτε πενσάκι για δείγμα που λέει ο λόγος. Ευτυχώς ο συνάδελφος/εξεταστής είχε προνοήσει και είχε και την δυνατότητα, να κουβαλήσει το μισό εργαστήριο της σχολής μας ώστε να εξετάσουμε αξιοπρεπώς τους υποψηφίους αλλιώς θα γελούσαμε ακόμα!
80/3 = 26.6 ευρω. Γιατι 20?
Παράθεση από: Κοροιδο στις Οκτωβρίου 02, 2011, 12:28:04 am80/3 = 26.6 ευρω. Γιατι 20?Γιατι όταν είσαι κουρασμένος κάνεις και μερικές ηλιθιότητες στις πιο απλές πράξεις!!!! Sorry για την απροσεξία....σκεφτόμουν ότι διαιρώ με 4!! Δεν ξέρω πως μου είχε κολλήσει αυτό!!
Παράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 02, 2011, 01:20:23 amΠαράθεση από: Κοροιδο στις Οκτωβρίου 02, 2011, 12:28:04 am80/3 = 26.6 ευρω. Γιατι 20?Γιατι όταν είσαι κουρασμένος κάνεις και μερικές ηλιθιότητες στις πιο απλές πράξεις!!!! Sorry για την απροσεξία....σκεφτόμουν ότι διαιρώ με 4!! Δεν ξέρω πως μου είχε κολλήσει αυτό!! Ή από το πολυ δωσε-δωσε στη φορολογια (εκτακτες εισφορες) πλεον μειωνουμε το μισθο μας αυτοματα εμεις οι ιδιοι!
1iek-ioann.ioa.sch.gr/TELIKH_AKSIOLOGHSH.xls μοριοδοτηση χωρις ημερομηνια, μηπως εχει βγει και σε αλλα ιεκ???
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 04, 2011, 06:56:57 pm1iek-ioann.ioa.sch.gr/TELIKH_AKSIOLOGHSH.xls μοριοδοτηση χωρις ημερομηνια, μηπως εχει βγει και σε αλλα ιεκ???Ελπίζω όχι... Με τέτοια μοριοδότηση θα βολέψει όλους τους διορισμένους που έχουν άπειρα μόρια προϋπηρεσίας στη δευτεροβάθμια.