0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εμενα με καλεσαν σημερα. Εχουμε συναντηση τη Δευτερα. το μαθημα που μου ανεθεσαν λεγεται "τεχνικη συναλλαγων". Μου ειπαν και το ωραριο. ειναι 3 ωρες. το προβλημα μου ειναι πως τη μια ημερα απο τις οποιες θα διδασκεται το μαθημα θα εχω το μεταπτυχιακο μου! ελπιζω να μπορουν να το αλλαξουν.. εντομεταξυ υπαρχει κανεις απο εδω που να μπορει να με βοηθησει για το συγκεκριμενο μαθημα? το εχει διδαξει κανεις σας? νομιζετε οτι αξιζει να χασω την ανεργια μου για 3 ωρες μαθηματος την εβδομαδα? παρακαλω πειτε μου γενικες πληροφοριες σχετικα με τα ιεκ και ολα αυτα γιατι ειμαι στο πελαγος..
ξαναπηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα καλεσουν σημερα αφου το απογευμα εχουν συναντηση για ενημερωση
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:35:32 pmξαναπηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα καλεσουν σημερα αφου το απογευμα εχουν συναντηση για ενημερωσηΠότε θα καλέσουν σήμερα, αφού σήμερα έχουν ενημέρωση?? Λογικά έπρεπε να είχαν καλέσει ήδη, για να προλάβουν την ενημέρωση...!
Δεν ξέρω πως λειτούργησε το σύστημα πάντως πριν από λίγο αναρτήθηκαν στο Διαύγεια τα ονόματα τών μονίμων που θα πάνε στα ΙΕΚ