0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια Διαφωτιστε με! Στην ΜΟριοδοτηση Υποψηφιων Δεν εχω καταλαβει το προσον 2.1. ∆Ι∆ΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σχετική µε το αντικείµενο διδασκαλίας των προκηρυσσόµενων ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ. Παρεχόµενη Εκπαίδευση ή Κατάρτιση σχετική µε το αντικείµενο διδασκαλίας των προκηρυσσόµενων ειδικοτήτων στα ΙΕΚ(1 µόριο ανά 28ωρο, µε µέγιστο αριθµό µορίων και το προσον2.2. ∆Ι∆ΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σχετική µε το µάθηµα των προκηρυσσόµενων ειδικοτήτων ανεξαρτήτως δοµής εκπαίδευσης (από
Επιτέλους έγινε ένα θετικό βήμα προς τη διαφάνεια με τη μοριοδότηση. Δεν ξέρω όμως σε πιο βαθμό οι διευθυντές και τα κολλητάρια τους θα μπορουν να επηρεάσουν τα πράγματα καθώς τα δικαιολογητικά κατατίθενται στα ίδια τα ΙΕΚ. Ποιοι θα ελέγξουν τα δικαιολογητικά; Πάλι οι διευθυντές. Που ξέρω εγώ οτι δεν θα αλλοιωθούν εις βάρος κάποιων τα στοιχεία ορισμένων εκπαιδευτών. Είναι ασαφές.Δεν διευκρινίζεται αυτό. Επίσης δεν αναφέρεται τίποτα σχετικά με ημερομηνίες ένστάσεων.Μήπως όλο αυτό έιναι απλως στάχτη στα μάτια όλων εκείνων που κάναμε ενστάσεις και καταγγελίες; Μου φαίνεται ημιτελής ως διαδικασία. Κανονικά ο έλεχγος πρέπει να αφαιρεθεί εντελώς από τους διευθυντές και όλα να γίνονται από τις ομαδες έργου του ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: kvanto_thess στις Ιανουαρίου 12, 2013, 04:21:50 pmΡε παιδια Διαφωτιστε με! Στην ΜΟριοδοτηση Υποψηφιων Δεν εχω καταλαβει το προσον 2.1. ∆Ι∆ΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σχετική µε το αντικείµενο διδασκαλίας των προκηρυσσόµενων ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ. Παρεχόµενη Εκπαίδευση ή Κατάρτιση σχετική µε το αντικείµενο διδασκαλίας των προκηρυσσόµενων ειδικοτήτων στα ΙΕΚ(1 µόριο ανά 28ωρο, µε µέγιστο αριθµό µορίων και το προσον2.2. ∆Ι∆ΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σχετική µε το µάθηµα των προκηρυσσόµενων ειδικοτήτων ανεξαρτήτως δοµής εκπαίδευσης (από
Καλημερα! Ξερει κανεις αν θα πληρωνομαστε με ΑΠΥ; Εγω κατι τετοιο καταλαβα κι αν ισχυει τοτε σιγουρα δε συμφερει.