0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδιά μια απλή ερώτηση: στην διδακτική εμπειρία τι συμπληρώνετε; έχω 2 χρόνια προυπηρεσία ας πουμε κάπου. Θα βάλω τον αριθμό 2? ή θα το πάρει ότι έχω προυπηρεσία 2 ώρες;Πως ξεχωρίζει το σύστημα αν ο αριθμός που γράφουμε εκεί αφορά ώρες, μήνες, χρόνια;καλά δεν εχει κανείς αυτήν την απορία παρά μόνο εγώ?όσοι συμπληρώσατε την αίτηση τι βάλατε;
επίσης η εργασιακή εμπειρία σε τι διαφέρει από την διδακτική; Τι γράφουμε στην εργασιακή εμπειρία δηλαδή; Δεν καλύπτεται από την διδακτική;
Μπαχαλο! Το κάθε ΙEK λέει τα δικά του και δεν ξέρουν να απαντήσουν στις ερωτήσεις!
Καταλαβα καλα? θελει και ηλεκτρονικη αιτηση και αιτηση με τα δικαιολογητικα στα ΙΕΚ?
Καλησπέρα και από μένα! Αν κατάλαβα σωστά έχω τη δυνατότητα να καταθέσω τα χαρτιά μου σε ΙΕΚ 2 διαφορετικών νομών;Ευχαριστώ!
βρε παιδιά μια απλή ερώτηση: στην διδακτική εμπειρία τι συμπληρώνετε; έχω 2 χρόνια προυπηρεσία ας πουμε κάπου. Θα βάλω τον αριθμό 2? ή θα το πάρει ότι έχω προυπηρεσία 2 ώρες;Πως ξεχωρίζει το σύστημα αν ο αριθμός που γράφουμε εκεί αφορά ώρες, μήνες, χρόνια;καλά δεν εχει κανείς αυτήν την απορία παρά μόνο εγώ?όσοι συμπληρώσατε την αίτηση τι βάλατε;επίσης η εργασιακή εμπειρία σε τι διαφέρει από την διδακτική; Τι γράφουμε στην εργασιακή εμπειρία δηλαδή; Δεν καλύπτεται από την διδακτική;