0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εμένα δεν μου ανοίγουν τα κουτάκια Όσον αφορά τα χαρτιά στο ΙΕΚ μου είπαν να τους πάω μόνο τα νέα χαρτιά και όχι ξανά όλα. Ρωτήστε και στα δικά σας τα ΙΕΚ
Στην αιτηση με τα ατομικα στοιχεια γιατι καποια κουτακια δε μου ανοιγουν?? Τι κανω λαθος?
Παράθεση από: justelene23 στις Ιανουαρίου 15, 2013, 11:05:29 pmΣτην αιτηση με τα ατομικα στοιχεια γιατι καποια κουτακια δε μου ανοιγουν?? Τι κανω λαθος?Ούτε εμένα. Εγώ προσπάθησα να διορθώσω κ δεν άνοιγαν και τώρα δε μου δίνει καν την επιλογή επεξεργασία / ενημέρωση.
Παράθεση από: Giota στις Ιανουαρίου 15, 2013, 10:58:33 pmΌσον αφορά τα χαρτιά στο ΙΕΚ μου είπαν να τους πάω μόνο τα νέα χαρτιά και όχι ξανά όλα. Ρωτήστε και στα δικά σας τα ΙΕΚτο κάθε ΙΕΚ δλδ ζητάει ότι θέλει; Eγώ χτες εκεί άκουσα που έλεγαν ΟΛΑ τα δικαιολογητικά από την αρχή!
Όσον αφορά τα χαρτιά στο ΙΕΚ μου είπαν να τους πάω μόνο τα νέα χαρτιά και όχι ξανά όλα. Ρωτήστε και στα δικά σας τα ΙΕΚ
Καλά δεν παίζεται. Στο τέλος θα τα παρατήσω. Συμπληρώνω τη λίστα με τα στοιχεία και δεν έχει επιλογες ΝΑΙ ΟΧΙ που δείχνει για να πεις αν εχεις εμπειρια ανεργια κτλ...Χάλια...Δεν μπορεί κανείς να καταχωρήσει αίτηση ετσι