0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stavy_t στις Ιανουαρίου 16, 2013, 12:24:52 pmΟκ ευχαριστώ δεν μου τα έδειχνε με βελάκι όπως λες απλά να συμπληρώσουμε αριθμό αντί του 0 είχε και δεν βγάζω άκρη. Δεν παίζει να μείνω ως τις 2 για αυτό ελπίζω αν όντως έχει παράταση κάποτε να κάνω και αίτηση. Αλλη απορία αν σε ένα ΙEK έχουμε κάνει αίτηση για πάνω από ένα τμήμα (πχ στους ηλεκτρονικούς και στους βοηθούς εργαστηρίων) τα δικαιολογητικά τα καταθέτουμε μόνο ένα αντίγραφο έτσι; Δεν πιστεύω να τα θέλουν σε τόσα αντίγραφα όσες είναι οι αιτήσεις μας;Σήμερα πρόσθεσαν τα βελακια. Mάλλον το ρωτούσαν πολλοί και είπαν να βοηθήσουν.
Οκ ευχαριστώ δεν μου τα έδειχνε με βελάκι όπως λες απλά να συμπληρώσουμε αριθμό αντί του 0 είχε και δεν βγάζω άκρη. Δεν παίζει να μείνω ως τις 2 για αυτό ελπίζω αν όντως έχει παράταση κάποτε να κάνω και αίτηση. Αλλη απορία αν σε ένα ΙEK έχουμε κάνει αίτηση για πάνω από ένα τμήμα (πχ στους ηλεκτρονικούς και στους βοηθούς εργαστηρίων) τα δικαιολογητικά τα καταθέτουμε μόνο ένα αντίγραφο έτσι; Δεν πιστεύω να τα θέλουν σε τόσα αντίγραφα όσες είναι οι αιτήσεις μας;
Καλησπέρα! Μια ερώτηση έχω και εγώ για όποιον ξέρει να απαντήσει...στην προυπηρεσία λέει πχ για ΙΕΚ 1 μόριο/28ώρο. Εμείς κάνουμε τη διαίρεση ώρες/28=μόρια ή βάζουμε απλά τις ώρες και τα υπολογίζει το σύστημα;πχ εγώ έβαλα 6,57 μόρια και το έβαλε 7. Μήπως κάνω κάτι λάθος?
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιανουαρίου 16, 2013, 12:45:21 pmΜα δε διασφαλίζει τίποτα αυτό το σύστημα. Μια χαρά μπορούν να γίνουν και τώρα λαδιές. Αφού έτσι κι αλλιώς πάλι, τα χαρτιά στο ΙΕΚ θα τα καταθέσουμε, στο σημείο δηλαδή απ' όπου γίνονταν οι λαδιές. Και η πλάκα είναι οτι δε σου δίνουν ούτε μια εκτυπωμένη αίτηση, προκειμένου τουλάχιστον να κάτσεις να τη συμπληρώσεις πρόχειρα, να κάνεις εκεί πάνω τους υπολογισμούς σου, και μετά να συπληρώσεις την κανονική, ούτε και έχεις τη δυνατότητα να τη διορθώσεις αν διαπιστώσεις οτι έκανες λάθος.Tι εννοείς δε μπορείς να διορθώσεις? ποιο σημείο της αίτησης?
Μα δε διασφαλίζει τίποτα αυτό το σύστημα. Μια χαρά μπορούν να γίνουν και τώρα λαδιές. Αφού έτσι κι αλλιώς πάλι, τα χαρτιά στο ΙΕΚ θα τα καταθέσουμε, στο σημείο δηλαδή απ' όπου γίνονταν οι λαδιές. Και η πλάκα είναι οτι δε σου δίνουν ούτε μια εκτυπωμένη αίτηση, προκειμένου τουλάχιστον να κάτσεις να τη συμπληρώσεις πρόχειρα, να κάνεις εκεί πάνω τους υπολογισμούς σου, και μετά να συπληρώσεις την κανονική, ούτε και έχεις τη δυνατότητα να τη διορθώσεις αν διαπιστώσεις οτι έκανες λάθος.
valisia και εγώ έτσι την έκανα. Έβαλα 4.75 και μου έβγαλε 5. Την προυπηρεσία του ΙΕΚ σε ώρες την καταχωρούμε.
Παράθεση από: kakar στις Ιανουαρίου 16, 2013, 01:12:06 pmΚαι να την διορθώσεις μπορείς και να τη σβήσεις αν θέλεις πριν την καταχωρήσεις.Εγω προσπαθώ τα ατομικά στοιχεία να διορθώσω αλλά είναι αδύνατον
Και να την διορθώσεις μπορείς και να τη σβήσεις αν θέλεις πριν την καταχωρήσεις.
Παράθεση από: dynamite στις Ιανουαρίου 16, 2013, 01:17:14 pmΕγω προσπαθώ τα ατομικά στοιχεία να διορθώσω αλλά είναι αδύνατον ακριβώς. Κι εγώ προσπαθώ να καταχωρήσω κάποια στοιχεία, και δε γίνεται. Η ανεργία και τα υπόλοιπα στοιχεία που είναι με βελάκι δεν έχουν τίποτα για επιλογή.
Εγω προσπαθώ τα ατομικά στοιχεία να διορθώσω αλλά είναι αδύνατον