0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι και να βάλεις δεν έχει νόημα μόλις μου δέχθηκε τα στοιχεία στρογγυλοποίησε όλα τα δεκαδικά μόνο του. Εγώ σε ανάλογη πρίπτωση έβαλα 2.4 γιατί 6 μήνες είναι ο μισός χρόνος.
Παράθεση από: dpa2006 στις Ιανουαρίου 16, 2013, 10:57:38 pmΚαλησπέρα,μπορείτε να καταχωρήσετε όλα τα στοιχεία;σε εμένα δεν λειτουργεί το πεδίο ΗΜ.Γέννησης. δοκίμασε με άλλον browser και θα παίξει.
Καλησπέρα,μπορείτε να καταχωρήσετε όλα τα στοιχεία;σε εμένα δεν λειτουργεί το πεδίο ΗΜ.Γέννησης.
Παράθεση από: SilverPhoenix στις Ιανουαρίου 17, 2013, 01:07:12 amΣυγγνώμη, το γεγονός ότι καλούμαστε να τυπώσουμε διαφορετική-3σελιδη-ανά μάθημα, ανά ειδικότητα αίτηση επί όσα μαθήματα διαλέξουμε δεν το συζητάει κανείς; Τι ανοησία, τι προχειρότητα, τι ηλιθιότητα είναι αυτή πάλι, που καλούμαστε να υποστούμε; Όχι τίποτα άλλο, κάνουμε την αίτηση ψηφιακά-αν τα καταφέρουμε, εγώ το πάλευα από Δευτέρα και σήμερα τα κατάφερα, μετά από 6 ώρες στον υπολογιστή-και μετά πρέπει να τρέχουμε τις αιτήσεις και όλα τα δικαιολογητικά μας στα ίδια τα ΙΕΚ!!Ποιο το νόημα όλου αυτού; Γιατί να θέλουμε 40,50, 60 σελίδες για μια αίτηση δισέλιδη ανά ΙΕΚ-όπως ήταν μέχρι τώρα; Και αίτηση που θα βγάλουμε με δικό μας κόστος, θα προσθέσω!Το σχολίασα. Ακριβώς όπως το λές, μιλάμε για προχειρότητα και γελοιότητα, το πιο αστείο είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι θα καμαρώνουν οτι έκαναν πλήρως ψηφιακό το συστημα των αιτήσεων, την ίδια στιγμή που ουσιαστικά έτσι όπως το έκαναν το κατάντησαν ακόμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία απ' ό,τι ήταν πριν, και ακόμα μεγαλύτερη σπατάλη χρόνου και πόρων. Το νόημα, όπως το βλέπω, είναι να μπεί "πλαφόν" στη προϋπηρεσία οπότε να μπορέσουν να έχουν πιθανότητες να βάλουν τους "δικούς τους". Δεν εξηγείται αλλιώς ούτε για τα ελληνικά δεδομένα ένα άθλιο σύστημα, το οποίο έχει οδηγίες που από άποψη ορθογραφίας φαίνονται σα να τις έγραψε σουρωμένος.
Συγγνώμη, το γεγονός ότι καλούμαστε να τυπώσουμε διαφορετική-3σελιδη-ανά μάθημα, ανά ειδικότητα αίτηση επί όσα μαθήματα διαλέξουμε δεν το συζητάει κανείς; Τι ανοησία, τι προχειρότητα, τι ηλιθιότητα είναι αυτή πάλι, που καλούμαστε να υποστούμε; Όχι τίποτα άλλο, κάνουμε την αίτηση ψηφιακά-αν τα καταφέρουμε, εγώ το πάλευα από Δευτέρα και σήμερα τα κατάφερα, μετά από 6 ώρες στον υπολογιστή-και μετά πρέπει να τρέχουμε τις αιτήσεις και όλα τα δικαιολογητικά μας στα ίδια τα ΙΕΚ!!Ποιο το νόημα όλου αυτού; Γιατί να θέλουμε 40,50, 60 σελίδες για μια αίτηση δισέλιδη ανά ΙΕΚ-όπως ήταν μέχρι τώρα; Και αίτηση που θα βγάλουμε με δικό μας κόστος, θα προσθέσω!
Θα το ρίξω στα βαριά, κατά εκεί πάω! Το λοιπόν με 15 μήνες και 24 ημέρες στην Αβάθμια πόσες ώρες έχω ως προϋπηρεσία; Καλοί μου άνθρωποι βοήθεια!!!!
Καλησπέρα! Ας μας λύσει κάποιος την απορία.....Για κάθε μάθημα κάνουμε ξεχωριστή αίτηση;;Δηλαδή: Σε ΕΝΑ ΙΕΚ θες να δηλώσεις 3 μαθήματα εκτυπώνεις 3 διαφορετικές αιτήσεις;;;; Και ένα 2ο ερώτημα: Οι 21 αιτήσεις αφορούν το κάθε ΙΕΚ ξεχωριστά ή για όλα τα ΙΕΚ 21 αιτήσεις;;;;ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.....Ευχαριστώ!