0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παλι τα μαγειρεψαν....να κανω μια ερωτηση πως μπορουμε να μαθουμε ποιους τελικα επελεξαν?
Εγω παντως σε ολα τα ΙΕΚ ειχα διαφορετικη μοριοδοτηση..!!
Ωραια!!!Δεν με βλεπω αυτο το εξαμηνο...!!!
Παράθεση από: tryforthebest στις Φεβρουαρίου 12, 2013, 03:52:40 pmΠαλι τα μαγειρεψαν....να κανω μια ερωτηση πως μπορουμε να μαθουμε ποιους τελικα επελεξαν?Λογικά τους πρώτους από κάθε ειδικότητα, εκτός αν είναι πρώτοι σε δυο ή τρείς, οπότε θα τους πούν να διαλέξουν και αυτά που θ' αφήσουν θα πάνε στους δεύτερους. Υποθέτω, δε γνωρίζω.Παράθεση από: tryforthebest στις Φεβρουαρίου 12, 2013, 03:58:41 pmΕγω παντως σε ολα τα ΙΕΚ ειχα διαφορετικη μοριοδοτηση..!!προφανώς και άλλοι.Αναρωτιέμαι, αυτό από το δίκαιο ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: tryforthebest στις Φεβρουαρίου 12, 2013, 04:02:19 pmΩραια!!!Δεν με βλεπω αυτο το εξαμηνο...!!! Κανένα τηλέφωνο στο ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: pkarav στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 11:03:48 pmΤο καλύτερο πάντως είναι πως για εμάς τους πληροφορικούς όποιος έχει πιστοποίηση στους Η/Υ (ECDL κτλ) παίρνει +3 μόρια. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Απίστευτο ελληνικό κράτος!!!!!!! Τρέχω να πάρω ecdl να πιστοποιήσω τις γνώσεις μου στο word και στο internetΚάνεις λάθος. Η προκήρυξη ανέφερε ότι οι πληροφορικοί ΔΕΝ μοριοδοτούμαστε στην γνώση Η/Υ.
Το καλύτερο πάντως είναι πως για εμάς τους πληροφορικούς όποιος έχει πιστοποίηση στους Η/Υ (ECDL κτλ) παίρνει +3 μόρια. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Απίστευτο ελληνικό κράτος!!!!!!! Τρέχω να πάρω ecdl να πιστοποιήσω τις γνώσεις μου στο word και στο internet