0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: epas στις Φεβρουαρίου 03, 2013, 05:10:11 pmΕίπαμε, ηρθε η Μέρκελ τώρα!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!Συμπλήρωσα ηλεκτρονικά τη φόρμα για 3-4 μαθήματα σε ένα και μοναδικό ΙΕΚ, από περιέργεια και χωρίς να έχω σκοπό να πάω γιατί δεν με συμφέρει χιλιομετρικά. (Το ΙΕΚ που βρίσκεται κοντά μου δεν δικαιολογεί την ειδικότητά μου…). Εννοείται ότι δεν κατέθεσα δικαιολογητικά σε χαρτούρα. Θα το πιστέψετε ότι με πήρε τηλ ο διευθυντής απόλυτα αγχωμένος γιατί δεν μπορούσε να βρει τα χαρτιά μου? Μόλις του εξήγησα ότι δεν έστειλα, ηρέμησε γιατί νόμιζε ότι χάθηκαν…Από το ΙΕΚ αυτό δεν έχω περάσει ούτε απέξω ποτέ μου… Μάλλον κάτι καλό (με μυρουδιά αξιοκρατίας) πάει να γεννηθεί… Μακάρι…Καλή επιτυχία και πρόσληψη σε όσους το αξίζουν και από μένα.
Είπαμε, ηρθε η Μέρκελ τώρα!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!
Θα το πιστέψετε ότι με πήρε τηλ ο διευθυντής απόλυτα αγχωμένος γιατί δεν μπορούσε να βρει τα χαρτιά μου?
θα δημοσιευτούν οι πίνακες?...
Οχι, γιατί πρέπει να πάς και να καταθέσεις τις αιτήσεις και στο ΙΕΚ για να φαίνεται. Αλλιώς ο διευθυντής από πού ήξερε οτι είχες κάνει εσύ αίτηση εκεί αν δεν είχες πάει εκτυπωμένες τις αιτήσεις?
Παράθεση από: Giannis1 στις Φεβρουαρίου 11, 2013, 02:36:46 pmΟχι, γιατί πρέπει να πάς και να καταθέσεις τις αιτήσεις και στο ΙΕΚ για να φαίνεται. Αλλιώς ο διευθυντής από πού ήξερε οτι είχες κάνει εσύ αίτηση εκεί αν δεν είχες πάει εκτυπωμένες τις αιτήσεις?Προφανώς οι ηλεκτρονικές αιτήσεις (με τα τηλέφωνα) θα διανέμονται και ανα ΙΕΚ και δεν περιμένουν την αίτησή σου... Αν πάλι τό 'χεις μαράζι να το ψάξεις περισσότερο... δεν έχεις να πάρεις τον διευθυντή του ΙΕΚ Νεάπολης και να τον ρωτήσεις πως άραγε να τό'ξερε...
Ρώτησα το ΙΕΚ στο οποίο έκανα αίτηση πώς και πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα και μου είπαν πως θα ειδοποιήσουν τηλεφωνικώς αυτούς που επέλεξαν μέχρι την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου. Δεν ήξεραν αν θα βγούν πίνακες ή όχι.
Το καλύτερο πάντως είναι πως για εμάς τους πληροφορικούς όποιος έχει πιστοποίηση στους Η/Υ (ECDL κτλ) παίρνει +3 μόρια. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Απίστευτο ελληνικό κράτος!!!!!!! Τρέχω να πάρω ecdl να πιστοποιήσω τις γνώσεις μου στο word και στο internet