0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μου εξηγησει καποιος πως μπορει ενας εκπαιδευτης απο 25 μορια που ειχε στο προηγουμενο εξαμηνο τωρα να χει φτασει τα 43!!! γτ θα τρελαθω!!Ο καθενας μου φαινεται δηλωνε ο,τι φανταζοταν οτι ηταν σωστο!!!
Ξέρει κανείς αν το πρόγραμμα των μαθημάτων που ισχύει για τα δημόσια ισχύει και για τα ιδιωτικά ιεκ;
Πιστεύω πως επειδή η διαδικασία ήταν πολύ πρόχειρη, ισως θα μπορούσαμε να διαμαρτυρηθούμε ωστε να κάνουμε τουλάχιστον καποιες τροποποιήσεις, όσοι κάναμε αιτήσεις!
Τα συμπεράσματα μου είναι τα εξής:1. Όρισαν σε κάθε ΙΕΚ από 8-12 ειδικότητες για να τρέξουν. Μοιραία, σε κάποια ΙΕΚ (κυρίως περιφερειακά) δε θα τρέξει ούτε μια νέα ειδικότητα αφού δε συγκεντρώνεται ο απαραίτητος από το νόμο αριθμός υποψήφιων εκπαιδευόμενων. (Μοιράστηκαν οι ενδιαφερόμενοι σε πολλές επιλογές)2. Από την αλλαγή του Syllabus, κάποιες από τις ειδικότητες εκπαιδευτών που είχαν ώρες τις "χάνουν", αφού δεν υπάρχουν μαθήματα που δίδασκαν (πχ. "Χρήση Η/Υ")3. Η μοριοδότηση είναι για πρώτη φορά (ίσως δεύτερη μετά την πρόσκληση για το 2013Α) σαφώς αξιοκρατική με άξονα την επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων4. Έχουμε ευθύνη οι ίδιοι για τη σωστή συμπλήρωση της αίτησης, προϋπηρεσίας, βεβαιώσεων, χωρίς να μας φταίει η διοίκηση του κάθε ΙΕΚ5. Μεγάλη προχειρότητα και καθυστέρηση στον προγραμματισμό6. Μεγάλη βιασύνη με ότι αυτό συνεπάγεται, στην υλοποίηση του προγραμματισμού ενεργειών, στο κομμάτι της πρόσκλησης εκπαιδευομένων, εκπαιδευτώνΚαλό κουράγιο σε όλους, είτε δουλεψουμε σε ΙΕΚ-ΣΕΚ, είτε όχι.
Τώρα όσοι είμαστε στους πίνακες πρέπει να στείλουμε τα χαρτια;Ή τα στέλνουμε όταν μας καλέσουν;
τελικά η αποδοχή σε μόνο 2 ΙΕΚ ισχύει ή όχι;