0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι σίγουρο αυτό;;Γιατί άκουσα πως από φέτος μπαίνουν ένσημα
Όταν θα σιγουρέψεις από τον πίνακα Η3 που θα λέει ποιος εκπαιδευτικός παίρνει ποιο μάθημα στείλε μου pm να δούμε πως θα ενημερώσουμε ότι γίνεται παρατυπία. Άσχετα εσύ στηρίξου σε αυτά που σε είπα και κάνε ένσταση στο ΙΝΕΔΙ
Ανώτατο όριο διδακτικων ωρων ανά εκπαιδευτη ενηλίκων σε όλεσ τις δομες Διά
Ρε παιδια τι εμπαιγμος ειναι αυτος??Χθες που πηγα μου ειπαν οτι σημερα επρεπε αν καταθεσω τα χαρτια μου και ετρεχα ολο το πρωι πανικοβλητη να μαζεψω πρωτοτυπα αντιγραφα επικυρωσεις κτλ. Παω να τα παραδωσω σημερα και μου δινουν μια τετρασελιδη αιτηση - δηλωση να συπληρωσω ολα τα χαρτια απο την α ρχη (καμμια 40 εντυπα). Καλα μα δουλευουν???Επισης μου λεει ενας απο την γραμματεια, οτι μπορει να μας στειλουν και μονιμη διοτι λεει στην α ρχη της χρονιας συνπληρωσαν ενα ΕΝΤΥΠΟ που ελεγε πιους μονιμους θελουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!! ΓΙΑ ΤΡΕΙΕς ΓΑΜ.......ΩΡΕς ? πΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΚΟΜΑ?
Ναι μπορείς! Είναι δικαίωμα σου! Ζήτα να σου δείξει τον τελικό πίνακα αξιολόγησης H2 (ήτα δύο) ώστε αν θες να προβείς σε ένσταση. Ο πίνακας Η2 πρέπει να έχει αναλυτική μοριοδότηση του κάθε ενός κριτηρίου. Αν σου πει ότι δεν ειναι υποχρεωμένος να σου τον δείξει. Πάνε στον εισαγγελέα υπηρεσίας δείξτου ότι έλαβες μέρος στο διαγωνισμό και αυτός θα σου δώσει εγγραφη εισαγγελική εντολή να σου τον δώσουν. Ζήτα και τον H3 ο οποίος λέει ποιους πήραν απο τον Η2.
Συγγνώμη, και για άτομα που δούλεψαν το προηγούμενο εξάμηνο, ισχύει το οτι πρέπει να ξανακουβαλάνε τα χαρτιά τους απ' την αρχή? Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε κάθε εξάμηνο? Τότε ποιό το νόημα του ΙΝΕΔΙ
ναι ρε συ! χαρτουρα με τρελα!!! Μαγικοοοοο;;;; χαχαχαχαα
Ο,τι να'ναι. Αναρωτιέμαι τί τις κάνουν τόσες επικυρωμένες φωτοτυπίες από τα πτυχία μας και τα μεταπτυχιακά μας... Η μάλλον οχι, δεν αναρωτιέμαι... Με το προηγούμενο σύστημα, όταν πήγαινες στο ίδιο ΙΕΚ, απλά πήγαινες ό,τι καινούργιο είχες. Μ' αυτόν τον τρόπο, είχα κάνει αίτηση πέρισυ σε 2 λεπτά. Αλλά τί να κάνουμε, σε μερικούς δεν άρεσε το προηγούμενο σύστημα το θεωρούσαν αδιαφανές. Τώρα βέβαια που πρέπει να τρέχουμε σε εισαγγελείς, και δεν ξέρουμε ούτε καν σε ποιό ΙΕΚ θα πάμε, είναι απόλυτα διαφανές το σύστημα.
Συγνωμη που το αναφερω ξανα αλλα τελικα για εναν ανεργο ποιο ειναι το ανωτατο οριο ωρων που μπορει να αναλαβει; Iσχυει το 20 που εχει γραφτει πιο πριν; Και αν ναι υπαρχει καπου κατοχυρωμενο γραπτως; Ψαχνω και δε βρισκω φως στο τουνελ. Και σε ενα ιεκ που ρωτησα μου λεει ΟΧΙ. 10 το πολυ συνολο και 2 ΙΕΚ.