0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με καλεσαν από ενα ιεκ της ανατολικης θεσ/κης, για 3 ωρες (1 ωρα/ημέρα), δηλαδη2 ωρες στο δρομο κάθε μερα για 1 ωρα μάθημα...σε ερωτηση που εκανα στο διευθυντη σχετικά με το πρόγραμμα η απαντηση του ηταν ' δεν φτανει που σου καναμε την τιμή και σε επιλέξαμε'.. επιπλέον υποψιαζομαι, οτι ατομο που ειναι κατω απο μενα στον πινακα πηρε πρισσοτερς ωρες από μενα.. νομίζω οτι δεν αξιζει καν να ασχοληθώ μαζί τους..
συγκεκριμενα η χρηση Η/Υ και τα αγγλικα υπαρχουν πλεον απο το γ εξαμηνο και μετα
Λυπαμαι πολυ που μερικοι εκπαιδευτικοι(?!) εδω μεσα θεωρουν βελτιωση του προγραμματος σπουδων των σπουδαστων το να κοβονται ωρες απο τους Πληροφορικους και τους Ξενογλωσσους...Δυστυχως τετοια μυαλα μας φερανε σε ενα μεγαλο ποσοστο εδω που μας φερανε.Ο θανατος σου η ζωη μου...Αυριο μεθαυριο θα κοψουν ωρες κι απο αλλες ειδικοτητες...Τοση χαιρεκακια εις βαρος αλλων ειδικοτητων πραγματικα δεν την περιμενα...Να χαιρονται τη μορφωση τους...
υπαρχει αποφαση για ποια τμηματα τελικα δε θα λειτουργησουν, και αν ναι, που;
Καλό είναι να κάνουμε και μια αναζήτηση στο φόρουμ για να βρίσκουμε τις πληροφορίες!Παραθέτω άλλη μια φορά το link με τα κριτήρια επιλογής εκπαιδευτών, που έχει και τη μοριοδότηση:http://www.gsae.edu.gr/attachments/article/975/%CE%92%CE%9B%CE%9B%CE%A69-630-signed.pdf
Αν έδινες και ένα επιχείρημα για αυτό που θεωρείς ως βελτίωση προγράμματος σπουδών της Επαγγελματικής Κατάρτισης...καλά θα ήταν (...αρκεί βέβαια να έχεις και κάποια εμπειρία ή γνώση στο Σχεδιασμό και στην Αξιολόγηση Προγραμμάτων Εκπαίδευσης Ενηλίκων)!!!1. Δεν είμαι Εκπαιδευτικός...αλλά Εκπαιδευτής2. Από πού συμπέρανες ότι η ειδικότητα μου δεν είναι είτε Πληροφορικού, είτε Ξενόγλωσσου?3. Η κατάντια που αναφέρεις, σκέφτηκες ότι ίσως προέρχεται από τα δικά σου μυαλά?
Καλημερα συνάδελφοι!Έκανα φέτος για πρώτη φορά την ηλεκτρονική αίτηση για τα ΙΕΚ.Μετά τα αποτελέσματα τηλεφώνησα για να μάθω και θεώρησα καλύτερο να περάσω από εκεί.Μετά λύπης μου άκουσα ότι δεν υπάρχει ούτε μια ώρα για μαθηματικό και όταν τόλμησα να ρωτήσω ποιός θα κάνει Στατιστική γιατί είδα φευγαλέα το πρόγραμμα,μου είπαν ότι θα γίνει από οικονομολόγο γιατί είναι Στατιστική οικονομικών και όχι Μαθηματικών.Να σημειώσω ότι μου είπαν ότι έκανα λάθος που έκανα αίτηση(δηλ. δεν χρειαζόταν μαθηματικούς) και όταν τόλμησα να ρωτήσω τα αυτονόητα αλλά και να διεκδικήσω τα δικαιούμενα μου είπαν τα εξής:φέτος που δεν σας καλούν προσπαθείτε να πιαστείτε από παντού!Συγχνώμη τι συμπεριφορά ειναι αυτή,φυσικά και παραξενεύτηκα που δεν υπήρχε ούτε ένα δίωρο μαθηματικών!Έφυγα πικραμένη αλλά και έξαλλη.Σκέφτομαι να στείλω κάποιο έγγραφο στα κεντρικά,εσείς τι λέτε;Ευχαριστώ.