0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς οι συνάδελφοι που δημιούργησαν τον πίνακα έλαβαν υπόψη τους την πλειοψηφία των εκπαιδευτών στα ΔΙΕΚ που δεν είναι μόνιμοι στο δημόσιο. Για αυτό δεν υπάρχει εγγραφή για το ωρομίσθιο των μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων!
Μα νομίζω ότι δεν γινόταν αίτηση σε κάθε ΙΕΚ αλλά σε περιοχές. Πχ στην Α Αθηνών που περιλαμβάνει κάποια ΙΕΚ. Ρωτάω για το αν υπάρχει ένα γραφείο κεντρικό που αναλαμβάνει τις μοριοδοτήσεις και τις ενστάσεις.
Το ΙΕΚ Πειραια έχει και πρωινά τμήματα? Ξέρει κανείς? Εγώ πρώτη φορά ακούω τα δημόσια ιεκ να κάνουνε μαθήματα το πρωί.Κάτι βρωμάει...και μάλλον μαγειρέματα διευθυντών
Πάρε τηλ στο ΙΝΕΔΙ
Παιδιά μίλησα με ΙΝΕΔΙ
τι λεεες? εγω που τους ειχα παρει στο ινεδιβιμ μου ειπαν οτι δεν προσπερνουν, καλουν ολοι υποτιθεται με τη σειρα απο τη λιστα. κι εγω ξερω ατομο Πληροφορικης που προσληφθηκε σε Πειραια, Κορυδαλλο και Νικαια
αρα ειναι 17 ευρω η ωρα αντι 19 που ηταν?κανεις που να εχει υπογραψει συμβαση δεν ξερει?
Πόσες οι μέγιστες ώρες που κάποιος μπορεί να πάρει ώρες σε ΔΙΕΚ, ως ιδιώτης?Νομίζω πως είναι 20. Αν κάποιος έχει παραπάνω (21-22), τι γίνεται? Το ινεδιβιμ, όταν είναι να τον πληρώσουν δεν θα του δώσουν όσες είναι >20ώρες?Σημειωτέον πως το μάθημα που ξεπερνάει την άθροιση είναι 8ωρο εργαστήριο.Ευχαριστώ!