0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι μόλις με κάλεσαν από ΙΕΚ για δύο ώρες. Σε όσους έχουν καλέσει έχουν ζητήσει τα δικαιολογητικά; Έχετε υπογράψει κάποια σύμβαση;
Είναι ξεκάθαρη η απάντησή σου. Όμως δεν απαντάς στο ερώτημα μου:'Το μέγιστο όριο ωρών που κάποιος μπορεί να εργαστεί σε ΔΙΕΚ είναι 20. Εάν κάποιος εργάζεται παραπάνω από 20 ώρες (πχ 21), δεν πρόκειται να πληρωθεί για αυτές τις επιπλέον ώρες, εφόσον αντίκειται στο σχετικό κανονισμό του Ινεδιβιμ?'Ευχαριστώ
Γνωρίζει κανείς πόσες ώρες συνολικά μπορεί να έχει ένας μόνιμος εκπαιδευτικός; Αν π.χ. έχει 23 ώρες στη Δευτεροβάθμια, μπορεί να πάρει άλλες 4 στα ΙΕΚ;
Δεν έχουν σχέση οι ώρες στη δευτεροβάθμια με τις ώρες στα δημόσια ΙΕΚ του ΙΝΕΔΙ
Ανώτατο όριο διδακτικών ωρών ανά εκπαιδευτή ενηλίκων σε όλες τις δομές Διά
Αν καποιος δουλευει σε ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ 20 ωρες ως ωρομισθιος, ποσες μπορει να παρει στα ΙΕΚ του Παιδειας και ποσες στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ;
Ιδιώτες ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι έχουν προσληφθεί στις ΕΠΑ.Σ. του ΟΑΕΔ με μειωμένο ωράριο ή ως αναπληρωτές στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με μειωμένο ωράριο, ή σε δημόσια Ι.Ε.Κ., δύνανται να διδάξουν στα Ι.Ε.Κ. του ΟΑΕΔ μέχρι δέκα (10) διδακτικές ώρες με την προϋπόθεση ότι το συνολικό ωράριο διδασκαλίας που τους έχει ανατεθεί σε ΕΠΑ.Σ., δημόσια Ι.Ε.Κ., αναπληρωτές, δεν θα υπερβαίνει το μέγιστο ωράριο διδασκαλίας που προβλέπεται σε νεοδιόριστο εκπαιδευτικό του αντίστοιχου κλάδου.http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/ya24233_13.htm
Δηλαδη εσενα εφοσον σου λενε οτι 20 ειναι το νομιμο οριο για ανεργους παντα, γιατι πρεπει να παρεις 21? Ασε κανενα 2ωρο 3 ωρο και για κανεναν αλλον. Το προβλημα σου ειναι μη χασεις την μια ωριτσα? Μη χειροτερα...
Τις ώρες μου τις ανάθεσαν, διότι είμαι πρώτος στη λίστα μοριοδότησης μου, και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένοι να μου τις αναθέσουν. Πρόκειται για πολύωρα εργαστήρια (του τύπου 6-, 8-ωρα), τα οποία όντως αθροιστικά δίνουν αρκετές ώρες, χωρίς να μπορώ να ελε΄γξω το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, δεν κατανοώ, γιατί κάποιος που του αναθέτουν, δικαίως -επειδή τις αξίζει-, αρκετές ώρες, πρέπει να απολογείται?