0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οχι δεννειχα καθολου ενσημα τον προηγουμενο χρονο
Καλή χρονιά!1. Ξέρετε αν πρόκειται να βγει νέα προκύρηξη για το 2014Α ή αρκεί του 13
Δε νομίζω να βγει πάλι προκήρυξη..Αλλά who knows...
ευχαριστω για τις απαντησεις. κυριως ανησυχώ για το αν υπάρχει κάποια φόρμα για τη μορφή του τεστ όπως σε γυμνάσια και λύκεια και υπάρξει πρόβλημα μετα με την βαθμολόγηση και την εγκυρότητα της εξέτασης
Γίνονται αιτήσεις στο eoppep για ένταξη στο Υπομητρώο Εκπαιδευτών Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης;
Παιδιά αυτό που ξέρω για τον Εοππεπκαι ειναι 100% απο το Σεπτεμβρη του 14 κανένας εκπαιδευτης στα ιεκ δεν θα μπορει να κανει αιτηση αν δεν ειναι πιστοποιημένος...Αυτό είναι ψηφισμένο.Το μητρώο για νεες αιτησεις δεν ξερουν ποτε θα ξανα ανοιξει!
Με αυτή τη λογική θα πρέπει να ανοίξει το σύστημα για αιτήσεις συντομα γιατί θα υπάρχουν πολλές περιοχές ποου δεν υπάρχουν πιστοποιημένοι εκπαιδευτες. Στο δικό μου νησί κανείς δεν είναι πιστοποιημένος. Πώς θα λειτουργήσει το ΙΕΚ ή το ΣΔΕ? Από τον Οκτώβριο του 2012 έχει δημοσιευτεί το σχετικό ΦΕΚ αλλά έχει καθυστερήσει η εφαρμογή του ...
που γινονται αιτησεις?
2) Τελικά έχεις δίκιο! Και ναι, η αμοιβή μας έχει αυξηθεί κυρίες και κύριοι. Μπορεί να μη το πήραμε χαμπάρι αλλά με την υπ' αριθμ. 2/106902/0022 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 3276/ τ.
Οι ωρομισθιες αυτές λογικα είναι μικτες , ετσι δεν είναι ; Ξερει κανεις ποση περιπου είναι η καθαρη ωρομισθια για ΠΕ ;