0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρε κανένα αυτί τίποτα σχετικά με αναθέσεις μαθημάτων για το επομενο εξάμηνο;;;;
και εξακολουθω να εχω την απορια....εσυ τους εκοψες , αυτοι εμειναν ?
1. Σχετικά με την επιλογή, όπως ξέρουμε για το 13
4. Σε συνάδελφο, μετά την εισήγησή του και την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων, κάποιοι καταρτιζόμενοι κόπηκαν. Ο διευθυντής του ζήτησε να επανεξετάσει αρκετούς από αυτούς μετά από 2 ημέρες? Προβλέπεται 'επανεξέταση'? Τι μπορεί να κάνει ο συνάδελφος?5. Αν ένας καταρτιζόμενος κοπεί σε ένα μάθημα, τι κάνει? Το δίνει του χρόνου σε άλλο ιεκ, κόβεται σε όλα...?
Για τον διευθυντη που περιγραφεις του 1998 και τωρα να γινει καταγγελια, θα εχει προβλημα σοβαρο με αυτο που εκανε.
Φανταστείτε ότι για αυτούς ακόμα και 30 σελίδες ύλη να τους βάλεις τους φαίνονται πάρα πολλά και βουνό! Και απαιτούν να τους δώσεις ερωτήσεις ανακεφαλαίωσης οι οποίες ουσιαστικά θα είναι αυτές που θα τους βάλεις στις εξετάσεις...!!!
Δεν χρειάζεται να το φανταστώ ...διότι το αντιμετωπίζω και εγώ. Και δεν είναι μόνο αυτό ..Σκεφτείτε πως είναι να διδάσκεις αναλυτική χημεία σε μια ομάδα ενηλίκων που δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα από χημεία. Μέσα σε λίγους μήνες, αναγκάστηκα να κάνω παράλληλα την ύλη του γυμνασίου συν κάτι μαθηματικά δημοτικού ..και όλα τα βασικά. Αντιμετώπισα ερωτήσεις τύπου "που χρειάζονται όλα αυτά;" και μάλλιασε η γλώσσα μου στην προσπάθεια μου να τους μάθω να σκέφτονται λίγο πιο βαθιά....Το πρόβλημα είναι πολύ σύνθετο , παίρνει πολύ συζήτηση και έχει να κάνει ( στην δική μου περίπτωση) και με την απαξίωση της χημείας γενικά....Επίσης έχει να κάνει με μια συγκεκριμένη νοοτροπία την οποία την γνωρίζετε μάλλον όλοι και η οποία έχει ριζώσει εδώ και πολύ καιρό, νομίζω σε όλα τα πεδία...Όσον αφορά το θέμα κόβω η δεν κόβω ..στο κάτω κάτω χάρη θα κάνουμε σε αυτούς που δεν ασχολούνται ..Θα τους γλυτώσουμε από τον κόπο να έρχονται άδικα αφού δεν πρόκειται να περάσουν τις εξετάσεις πιστοποίησης...