0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι, χθες με πηρε τηλεφωνο ο υποδιευθυντης να κανονισουμε ωρε ς για το νεο εξαμηνο. Και μαλιστα με ρωτησε αν θελω το τμημα με τις 2 ωρες αγγλικα ή ενα αλλο με 3. Λες και ειναι πολλες ωρες και εχουμε και επιλογες.....Τι να πεις? Μας δουλευουν και απο πανω...
Πολύ εξυπηρετικός υποδιευθυντής αυτός, που παίρνει έναν έναν τους εκπαιδευτές τηλέφωνο για να κανονίσουν τις ώρες.
Καλημέρα κ από μένα! Στην περιοχή που είμαι είμαστε μόνο 2 αγγλικών στον πίνακα με τους εκπαιδευτές. Παιρνει μόνο ο πρώτος τις ώρες των τμημάτων [ 3 κ 2 ώρες αντίστοιχα ] ή μπορούν να χωριστούν οι ώρες κ να μοιραστούν αντίστοιχα κ στους 2 μας;;
αν θέλεις μπορεις να τις διεκδηκησεις ολες....τις δικαιουσαι αλλα η τελικη αποφαση ειναι στο χερι του διευθυντη....ετσι πιστευω διοτι πηρα τηλεφνα στην αρχη της χρονιας στο ΙΝΕΔΕ
πως αλλιως θα βγαλει προγραμμα? με 2-4 ωρες που δινουν στον καθενα απο μας ενω οι πρωτοι δικαιουμαστε μεχρι 15 ωρες απο οτι διαβασα εδω στο φορουμ , το λιγοτερο που θα μπορουσε να κανει ειναι να μας τηλεφωνησει πριν βγαλει προγραμμα
Κι εγώ στους πρώτους είμαι στην περιοχή μου (βέβαια θα ήθελα πολύ να ξέρω από ποιούς και αν ελεγχθηκαν τα μόρια που έβαζε ο καθένας, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία), αλλά κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει για ώρες κλπ.Με πήραν τηλέφωνο απλά να μου πούν ποιές τρείς ώρες έχω.
Εκεί που λέγαμε οτι το σύστημα έχει σαπίσει τελείως, βρίσκουμε νέα επίπεδα σήψης.
Δεν είναι νέα επιπεδα σήψης. Είναι καινούργια δείγματα στο παλιό επίπεδο. Καινούργιο επίπεδο θα ηταν πχ. να καθιερωθεί ο δ/της να σου ζητάει μέρος απο την αμοιβή σου για τον εαυτό του."για τα αίσχη και την προχειρότητα του προηγούμενου εξαμήνου ουδείς τιμωρήθηκε."Το σάπιο καθεστώς συνεχίζεται, δεν άλλαξε-χειροτέρεψε.