0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι.Επιτρέπεται μόνο σε μια Διεύθυνση Δια βίου μάθησης να κάνουμε αίτηση ή σε περισσότερες?
Επικοινώνησα τηλεφωνικά με το ΙΝΕΔΙ
Το ΕΠΠΑΙΚ δε το έχω σαν απορία. Το κουτάκι λέει "επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση ή στην εκπαίδευση ενηλίκων". Θεωρώ ότι το ΕΠΠΑΙΚ είναι επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση διάρκειας 390 ωρών αν το υπολογίζω σωστά (χωρίς τις ΠΑΔ) και έτσι θα το δηλώσω. Αν θέλουν ας το κόψουν. Έτσι και αλλιώς δε μπορεί να δηλωθεί πουθενά αλλού.
Τα χαρτιά- δικαιολογητικα τα παραδίδουμε σε Ενα η ΙΕΚ? η σε όλα που θα δηλώσουμε???
Έστω ότι το "ΕΠΠΑΙΚ είναι επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση" (βάζω εισαγωγικά γιατί έχω διαφορετική άποψη), αναγράφεται στο πιστοποιητικό που μας χορηγήθηκε η διάρκειά του σε ΩΡΕΣ;Στην προκήρυξη αναφέρεται ξεκάθαρα (ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα) ότι είναι υποχρεωτικό και σε διαφορετική περίπτωση δε θα μοριοδοτείται."Στα δικαιολογητικά επιµόρφωσης που υποβάλλονται από τον υποψήφιο θα πρέπει να προσδιορίζεται µε σαφήνεια ο επιµορφωτικός φορέας, το αντικείµενο της επιµόρφωσης, το χρονικό διάστηµα πραγµατοποίησης της επιµόρφωσης και η διάρκειά της αποκλειστικά σε ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση η επιµόρφωση δεν µοριοδοτείται."Καταλαβαίνω την επιθυμία όλων μας να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να διδάξουμε σε ΙΕΚ, αλλά οι όροι της προκήρυξης είναι συγκεκριμένοι (άσχετα αν διαφωνεί κανείς με αυτούς).
Απο οτι είδα στην προκύρηξη των ΙΕΚ η πληρωμή πάλι θα γίνεται με ΤΠΥ ή ΤΛΥ που σημαίνει οχι ασφάλιση στο ΙΚΑ. Τελικά δεν έγινε τίποτα με τον συνήγορο του πολίτη για το θέμα αυτό με το ΙΝΕΔΙ