0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε για διευκρινήσεις ή για διορθώσεις στο σύστημα υποβολής των αιτήσεων. Δεν προβλέπω καμία νέα ανακοίνωση μέχρι το πέρας της διαδικασίας.Τη διδακτική εμπειρία σχετική:i) µε το αντικείµενο των προκηρυσσόµενων ειδικοτήτων στα Ι.Ε.Κ. (2.1) καθώς και εκείνη σε άλλα προγράμματα Μη Τυπικής Εκπαίδευσης (2.4) θα τη συμπληρώσω σε ώρεςii) με δομές της τυπικής εκπαίδευσης (2.2.1. , 2.2.2. και 2.2.3.) σε έτηΣυγκεκριμένα, θα προσθέσω ένα έτος για κάθε χρονιά που δίδαξα στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, παρ' όλο που δεν είχα πλήρες ωράριο.Από την στιγμή που το σύστημα δε δέχεται δεκαδικούς αριθμούς, ο υπολογισμός δεν μπορεί να γίνει με αναγωγή. Ας το αναλάβουν αυτοί.Τη σχετική εργασιακή εμπειρία (3.1) σε έτηΤέλος, αν και έχω την πεποίθηση ότι ΕΠΠΑΙΚ δεν είναι επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση, σκέφτομαι να το δηλώσω στο 1.3.
Καλημερα...για την αιτηση στα ιεκ χρειαστηκε να κανετε ξανα εγγραφη? γιατι κατα την εισοδο δεν δεχεται τον κωδικο μου και μου λεει οτι το e-mail μου δεν υπαρχει
...και μια ερώτηση: χάθηκε να το αναλάβουν μερικοί καθηγητές Πληροφορικής και κομμάτια να γίνει να τους δώσουν για ένα έτος δουλειά σε ΙΕΚ ; Δυο τρείς φόρμες php είναι και μια βάση MySQL με 2-3 πίνακες.
Καλημέρα!!Μετα απο τηλ.επικοινωνία που είχα με μια πολύ εξυπηρετική υπάλληλο...έμαθα τα εξής...η εργασιακή εμπειρία μπαίνει σε έτη...η διδακτική εμπειρία σε ιεκ κτλ σε ώρες....τίποτα απολύτως δεν βάζουμε σε μόρια....τα βγάζει μόνο του το σύστημα με βαση αυτα που δηλώσαμε...!
και μια ερώτηση: χάθηκε να το αναλάβουν μερικοί καθηγητές Πληροφορικής και κομμάτια να γίνει να τους δώσουν για ένα έτος δουλειά σε ΙΕΚ ; Δυο τρείς φόρμες php είναι και μια βάση MySQL με 2-3 πίνακες.