0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα μπεις στις αιτησεις και μετα στα αποτελεσματα
μπαινω στις αιτησεις αλλα τη λεξη...αποτελεσματα ..δεν την γραφει πουθενα
Αυτο ειναι τραγικο που συμβαινει στην χωρα μας. Εγω βγηκα τριτη στην καταταξη και οι δυο πρωτοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και εγω μανα δυο παιδιων ανεργη, με δυο μεταπτυχιακα, επιμορφωσεις κτλ. Οι ωρες για την ειδικοτητα μου ειναι δεκα, και εχω περιεργια να δω πως θα τις μοιρασει ο διευθυντης!
Αυτο ειναι τραγικο που συμβαινει στην χωρα μας. Εγω βγηκα τριτη στην καταταξη και οι δυο πρωτοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και εγω μανα δυο παιδιων ανεργη, με δυο μεταπτυχιακα, επιμορφωσεις κτλ.
Συμβαίνει και σε μενα....εχω χασει ως τωρα 2 θεσεις επειδη η μόνιμη έχει περισσοτερη προυπηρεσια, φυσικο δεν ειναι?
Όχι δεν είναι φυσικό... Εγώ είμαι πρώτος και έχω βάλει όλους τους μόνιμους στην ουρά πίσω μου... Δεν παίρνεις μόρια μόνο από διδακτικές προυπηρεσίες αλλά με πολλούς τρόπους.Δεν είναι παράλογο που οι μόνιμοι προσπαθούν να πάρουν ώρες. Θα έπρεπε όμως η προκήρυξη να διασφάλιζε και κάπως τους άνεργους (πχ 33% αναγκαστικά άνεργοι κλπ)...ΥΣ: Το πρόβλημα είναι ότι τα τμήματα είναι ελάχιστα μάλλον λόγω κακής προβολής... Αυτός είναι ο μεγάλος εχθρός... Για σκεφτείτε να συμπληρωνόντουσαν σχεδόν όλα τα τμήματα που προτάθηκαν...
Όχι δεν είναι φυσικό... Εγώ είμαι πρώτος και έχω βάλει όλους τους μόνιμους στην ουρά πίσω μου... Δεν παίρνεις μόρια μόνο από διδακτικές προυπηρεσίες αλλά με πολλούς τρόπους.Δεν είναι παράλογο που οι μόνιμοι προσπαθούν να πάρουν ώρες. Θα έπρεπε όμως η προκήρυξη να διασφάλιζε και κάπως τους άνεργους (πχ 33% αναγκαστικά άνεργοι κλπ)...ΥΣ: Το πρόβλημα είναι ότι τα τμήματα είναι ελάχιστα μάλλον λόγω κακής προβολής... Αυτός είναι ο μεγάλος εχθρός... Για σκεφτείτε να συμπληρωνόντουσαν σχεδόν όλα τα τμήματα που προτάθηκαν...[/quo
Είσαι η εξαίρεση στον κανόνα ή σπάνια περίπτωση πάντως. Στην περιοχή μου φάγανε και διδακτορικό (με ελάχιστη εμπειρία) από την προϋπηρεσία! Μάλλον εκτός από προσόντα έχεις και αρκετή προϋπηρεσία.
Καλη ειναι η συζητηση που κανουμε..μα πρεπει να ελθουμε και στο ζουμι...Ειμαστε στο 2014 με την ανεργια στους νεους στο 60%...Θα μπορουσε να γινει ενας πινακας με τους ανεργους εκπαιδευτικους της περιοχης οπως παλια με την ενισχυτικη αλλα με καθαρα κριτηρια..Δεν λεω ... και ο μονιμος εχει αναγκες ...αλλα ο ενας εχει εισοδημα τουλαχιστον 12000 ευρω και ο αλλος καθολου...