0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oταν όμως ο κύριος μόνιμος έχει 15 χρόνια τουλ διδακτική (πλην των υπολοίπων) συγνώμη αλλά ούτε με μόρια phD τον φτάνεις.
Παιζει ρολο και π κλαδος....πχ..στη περιοχη μου στο κλαδο πληροφορικης ενας ωρομισθιος με διδακτορικο-μεταπτυχιακο-ξενες γλωσσες-ανεργια-και αρκετα μορια απο τα υπολοιπα δεν μπορουσε με τιποτα να πιασει το 65-70 των μονιμων.....
Είσαι η εξαίρεση στον κανόνα ή σπάνια περίπτωση πάντως. Στην περιοχή μου φάγανε και διδακτορικό (με ελάχιστη εμπειρία) από την προϋπηρεσία! Μάλλον εκτός από προσόντα έχεις και αρκετή προϋπηρεσία.
1 Όση προυπηρεσία από δ/βαθμια κι αν έχεις παίρνεις 5 μόρια max. Άντε και 12 από τα ΙΕΚ... 17. Κι άλλα τόσα περίπου το πτυχίο... 30φεύγα... Τα 70 μόρια που αναφέρονται είναι πάρα πολλά και σίγουρα δεν πρόκειται για μόνιμους "κοινούς θνητούς", αλλά αν μη τι άλλο πολύ καταρτισμένους...2 Συμφωνώ απολύτως με το tolakis... ο άνεργος (ποσο μάλλον δε ο καταρτισμένος) πρέπει να προστατευθεί επειγόντως και ποικιλοτρόπως...
Στο δικό μου πίνακα ο 1ος έχει 80 μόρια ... "full" του όλα με "τα πάντα" σα να λέμε!Άντε να βρεις άκρη τώρα τι του μέτρησαν κ πώς!
Τελικά σημασία έχει να έχεις στην ουσία το σωστό μόριο ! Μετά έρχονται και τα υπόλοιπα...
έγραψεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Καλησπέρα. Πώς γίνεται συνήθως η επιλογή από τους πίνακες κατάταξης των ωρομισθίων; Ο διευθυντής δίνει πλήρες ωράριο στους πρώτους μέχρι να εξαντλήσει τις ώρες ή τις μοιράζει; Κάποιος που είναι τέταρτος μπορεί να ελπίζει για λίγες ώρες;
Επίσης, τα μόρια από τις ώρες αυτές μοριοδοτούνται στη δευτεροβάθμια;
Καλησπέρα σε όλους...Το ΙΝΕΔΙ
αυτο ειναι σοβαροτατο.... αλλα με ολα οσα εχουμε δει ως τωρα πιστευει κανεις οτι ακομα κ να κανεις κατι θα βρεις δικιο?? πολυ λυπαμαι που το λεω αλλα ...