0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
CPF καλωσήρθες στο pde.Η πληρωμή γίνεται σίγουρα μετά το τέλος του εξαμήνου, αλλά μπορεί να είναι και πολύ μετά από έναν μήνα.Μέχρι τώρα δεν κολλούσαν ένσημα, αλλά πλέον υπάρχουν ένσημα και ασφάλιση ΙΚΑ υπό προϋποθέσεις.
Τα ένσημα της σύμβασης έργου των ΙΕΚ είναι "ανάπηρα". Πρώτον γιατί εμφανίζονται μήνες μετά (ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί του εαρινού του 2014). Δεύτερον και σημαντικότερον, δεν περιλαμβάνουν εισφορές ΟΑΕΔ που σημαίνει ότι δε μετράνε για να πάρεις επίδομα ανεργίας. Οι παραπάνω πληροφορίες είναι από τον ίδιο τον ΟΑΕΔ.
Το επιβεβαιώνω
Καλησπέρα,Μόλις έμαθα οτι με πήραν σε ΔΙΕΚ για 2 ώρες την εβδομάδαΜέχρι τώρα είχα ανεργία - έχω άλλον ένα μήνα ακόμη δηλ μέχρι τέλος Νοεμβρίου να πάρω και τα τελευταία 360 ευρω.Η ερώτηση μου ειναι : 1)Αν ξεκινήσω στα ΔΙΕΚ (την Δευτέρα 10/11 είναι το 1 μάθημα) θα πάρω την ανεργία?2)Υπάρχουν ένσυμα και επομένως θα μου κόπει η καρτα ανεργίας? Πιο πολύ με ενδιαφέρει αν θα κοπεί η κάρτα ανεργίας.
http://www.payroll.gr/2014/10/02/metavoles-stin-ilektroniki-ipovoli-entipon-sepe-oaed-septemvrios-2014/Όπως καταλαβαίνετε, τέλος στο κρυφτούλι από τον ΟΑΕΔ για όλους (ΚΔΒΜ,ΣΔΕ,ΙΕΚ, κλπ.).